Tak poprostu o kibicach szacunek, a dla kogo to wy oceńcie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Gdyby interesowała Nas piłka to zostalibyśmy piłkarzami - stara dobra prawda. ave hoolsi !
mi sie tylko jeden kawał nasuwa: jak kibole uratowali staruszkę? - Przestali ją kopać
Byliście kiedyś na meczu? Znacie jakiegoś kibica czy tylko powtarzacie to co usłyszeliście w tv? Widzę że tutaj co jeden to większy znawca środowiska zgłoście się do Gw tam takich speców potrzeba. Dobra idę spalić pare wiosek
Ech żyjcie sobie ludzie w tym waszym kolorowym swiecie. Wierzcie stereotypom ogladajcie tvn i idzie sie gdzies ponapinac na gownie sie znajac. Gdybys byl chociaz na 1 meczu wyjazdowym zrozumialbys jak policja traktuje kibicow.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
Kozioł. napisał/a:
Byliście kiedyś na meczu? Znacie jakiegoś kibica czy tylko powtarzacie to co usłyszeliście w tv? Widzę że tutaj co jeden to większy znawca środowiska zgłoście się do Gw tam takich speców potrzeba. Dobra idę spalić pare wiosek
![]()
Weź nie opowiadaj bzdur, rok temu dwudziestu cymbałów wpadło na osiedle pytając młodzież za kim idą i obijając ich. Trzynastoletni syn sąsiada nie dość, że zarobił po gębie, to jeszcze telefon mu wzięli. Dlatego jestem za tępieniem tego bydła, a jak trzeba to strzelać z ostrej amunicji, gnoje powinni wiedzieć gdzie jest ich miejsce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie