Każdy z nas wie jak wyglądają słupy wysokiego napięcia ale w ramach przypomnienia:
Ale Na Islandii stwierdzili, że trzeba byłoby coś z tym zrobić, żeby nie było nudno. A o to efekt:
Krajobraz wygląda od razu lepiej
A na Węgrzech

:
Tyle w temacie
Stew
2013-01-16, 13:59
Mają rozmach... pewna kwestia mnie jedynie zastanawia, jako osobę, która robi zdjęcia:
Po kiego c🤬ja?
Konto usunięte
2013-01-16, 14:07
Mi zwisa jak te słupy wyglądają. Mnie tylko ciekawi o ile więcej kosztuje dzięki tej radosnej twórczości energia elektryczna.
kerim85 napisał/a:
Ale Na Islandii stwierdzili, że trzeba byłoby coś z tym zrobić, żeby nie było nudno.
Muszą się zajebiście nudzić.
Konto usunięte
2013-01-16, 15:02
Sam, zagubiony w środku nocy i do tego naj🤬y.. Zesrałbym się na miejscu gdybym ujrzał tego wielkiego "człowieka"
Za dwa tysiące lat, pewnie będą myśleli, że ludzie się modlili do tych rzeczy.
Konto usunięte
2013-01-16, 17:03
Islandia i Węgry. dwa kraje borykające się z problemami finansowymi
W Polsce nie takie rzeczy pewnie planowano, ale lepiej podnieść podatek VAT ;p
po nocy spędzonej na przeglądaniu "Hard - Historycznie/Dokumentalnie..." nie ma piwa
Konto usunięte
2013-01-16, 17:28
Krajobraz od razu wygląda lepiej bez tego całego gówna.
Konto usunięte
2013-01-16, 17:29
Fajna inicjatywa. Trochę koloru dodaje.
Konto usunięte
2013-01-16, 17:37

Co za gówno. Zamiast wydawać kasę na udziwnienia mogliby wydać to np. na łatanie dziury budżetowej lub cokolwiek innego. Nie wygląda to ładnie, a i koszty konserwacji pewnie wyższe. Zgaduję też że to jest dopiero w fazie projektu. Może rozmyślą się w Islandii i wydadzą na coś pożytecznego.
Super pomysl, super realizacja.
T0B1
2013-01-16, 18:11
eablack napisał/a:
Co za gówno. Zamiast wydawać kasę na udziwnienia mogliby wydać to np. na łatanie dziury budżetowej lub cokolwiek innego. Nie wygląda to ładnie, a i koszty konserwacji pewnie wyższe. Zgaduję też że to jest dopiero w fazie projektu. Może rozmyślą się w Islandii i wydadzą na coś pożytecznego.
Że tak powiem, co Ty się o ich dupę martwisz? Ich kraj, ich pieniądze, ich sprawa.
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"