Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaratHS 2016-07-03, 13:43
niezwyciężony napisał/a:

Ja nie czuję się frajerze w żaden sposób pokrzywdzony, radzę sobie na własnej działalności, a to że jesteś ciotą ciągnącą hajs matki wynika z tego jak się wypowiadasz
Co do słowa lost debilu, weź pod uwagę cały kontekst a nie pojedyncze słowo

W takim razie przedstaw mi proszę fragment mojej wypowiedzi z której ewidentnie bije, że jestem na utrzymaniu rodziców? - to po pierwsze.

Po drugie. Los a przeznaczenie to synonim.
Czym jest synonim? Synonim to słowo bliskoznaczne, to tak w skrócie, a więc... albo nie. Załóżmy, że masz rację. Chociaż to i tak nie zmienia faktu, że niepowodzenia człowieka zrzucasz na ślepy los, a nie na samego człowieka i jego czyny. Ktoś jest biedny i nieszczęśliwy bo los tak chciał? Gówno prawda.

Musisz być bardzo nieszczęśliwym i maluczkim człowiekiem, bo obrażasz mnie tylko z tego powodu, że różnimy się w poglądach.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-03, 13:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MaratHS 2016-07-03, 14:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-03, 14:10
@up
nawet nie czytam, dyskusja z tobą jest jak granie w szachy z gołębiem, wlezie na szachownicę, roz🤬bie pionki i będzie darł ryja ze wygrał
Zgłoś
MaratHS 2016-07-03, 14:12
A ten fragment z którego wywnioskowałeś, że jestem na utrzymaniu rodziców to chyba jeszcze możesz przywołać... co?
Zgłoś
JankoSado 2016-07-04, 10:03
Z narracji: "brak błędów" w naszej symulacji.
Po mojemu są błędy, może nie w układzie graficznym, ale w umysłach poszczególnych jednostek ludzkich, sam się czasem łapię na tym, że umiem i robię coś xx razy tak samo powtarzalnie, a zdarza się, że za którymś razem daną rzecz spieprzam, jakby mózg na chwilę inaczej pracował.
Zgłoś
MaratHS 2016-07-04, 18:12
Nasz świat jest matematyczny. Tj można nasz świat wytłumaczyć za pomocą matematyki. Złoty podział, liczba π, zjawiska fizyczne które można wyliczyć, obliczyć, wzory fizyczne, matematyczne. Jak widać nasz świat ma pewien określony kod źródłowy za pomocą którego to wszystko się jeszcze nie rozleciało, ale z drugiej strony scifun słusznie zauważył, że nie ma komputera który zdążyłby przetworzyć najdrobniejsze elementy mechaniki kwantowej po fizykę klasyczną. Nie... mój umysł tego nie pojmuje jaki to by musiał być potężny komputer który wygenerowałby tak olbrzymi obszar makroświata czyli całego kosmosu, mikroświata, aż po cząsteczki, atomy czy najdrobniejsze "coś" co istnieje. Generalnie ta hipoteza mi się podoba i nawet lekko się z nią identyfikuję, bo sam osobiście nie traktuje życia serio, ale ciężko to udowodnić czy zdyskredytować, bo jeden dowód będzie popierać tę hipotezę, a drugi z dowodów tę hipotezę zdyskredytuje.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-05, 14:19
Też się zastanawiałem. Na szczęście odkryłem narkotyki oraz łatwe kurewki i mi przeszło
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem