Mietek7567 napisał/a:
A przed czym ma sp🤬alac jak nic nie zrobił?
No przeca zap🤬lał po mieście jak pojeb - nic nie zrobił jprd.
Ale mnie ten stary dziad z pieskiem w k🤬ił.
Wiem wina motop🤬dy, że potrąciła tamką kobietę, jego kolo tez mocniej hamował przed przejściem i to nie jest sprzeczne. Ale te stare dziadzisko, podchodzi do zdarzenia, nie wie kto, co itd. a przewraca moto (w tej sprawie) niewinnemu gościowi.
To tak jak ja bym się zatrzymał do wypadku, a samochód sprawcy był gdzie indziej, a jakaś stara cholera/albo choler, podbił do mojego samochodu i nie wiem lusterko urwał/szybę wybił..... Toć ja bym tego żywego trupa na tej smyczy powiesił.
Wiem wina motop🤬dy, że potrąciła tamką kobietę, jego kolo tez mocniej hamował przed przejściem i to nie jest sprzeczne. Ale te stare dziadzisko, podchodzi do zdarzenia, nie wie kto, co itd. a przewraca moto (w tej sprawie) niewinnemu gościowi.
To tak jak ja bym się zatrzymał do wypadku, a samochód sprawcy był gdzie indziej, a jakaś stara cholera/albo choler, podbił do mojego samochodu i nie wiem lusterko urwał/szybę wybił..... Toć ja bym tego żywego trupa na tej smyczy powiesił.
podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
Normalnie jechał, na trzecim biegu.
Ja też jeżdżę na trójce po mieście, a dopiero na autostradzie wrzuca mi czwarty bieg. W RAM-ie
Ja też jeżdżę na trójce po mieście, a dopiero na autostradzie wrzuca mi czwarty bieg. W RAM-ie

lacrimal napisał/a:
No przeca zap🤬lał po mieście jak pojeb - nic nie zrobił jprd.
Trochę szybciej jechał zatrzymał się jak musiał. Do zap🤬lania mu jeszcze daleko.
Nome napisał/a:
Straszne jak Mudżin jest najbardziej kulturalny z towarzystwa... normalnie koniec świata..
Lecisz schematem. A taka jest prawda że czarny może być cywilizowany. Zagrało dobrze pod kopułą to co ma być jak reszta jego ziomków zj🤬a
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Mietek7567 napisał/a:
Trochę szybciej jechał zatrzymał się jak musiał. Do zap🤬lania mu jeszcze daleko.
Taka pewnie na forum motop🤬dowym dostał by medal.
pierwszy raz jestem po stronie zwierzęcia. Dobrze że temu drugiemu motociulowi też się oberwało. Zap🤬lali obaj jak poj🤬i, przejazd na czerwonym.
podpis użytkownika
Spokojnie Andrzeju, to się wyklepie.