Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Służącemu puszczają nerwy
sereja3 • 2019-08-06, 7:54
i wyżywa się na nauczycielu

Moim zdaniem powinien to zobaczyć każdy, by wiedzieć kogo nie przyjmować nawet do najgorszej pracy. Niech szuka żarcia po śmietnikach i liże dupe menelom.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-08-06, 12:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fdM 2019-08-06, 13:52 1
W gimnazjum miałem nauczycielkę, która mnie bardzo nie lubiła. Miałem słabe oceny z matematyki, dlatego, że wolałem poświęcać czas na inne uciechy zamiast nauki. Pewnego dnia postanowiłem się przygotować do sprawdzianu, wykułem materiał i dobrze rozwiązałem wszystkie zadania. Dostałem 3, bo "nauczycielka" stwierdziła, że nie mogłem tak dobrze napisać i na pewno ściągałem...
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2019-08-06, 14:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Byku35 2019-08-06, 14:22 1
i prawidłowo, umnie w szkole jak chodziłem to ona miała by gorzej
Zgłoś
eruaknem 2019-08-06, 15:01
Zgłoś
Ork.Fajny 2019-08-06, 15:25 1
Zgłoś
gumstg 2019-08-06, 15:32
petru23 napisał/a:

Gdyby w mojej klasie był taki typ to od razu w oape by dostał czy to ode mnie czy od chłopaków. Ale ja to 83rocznik, konczylem szkole a nie cyrk.

jestem 86. Fakt faktem pierwszy rocznik bylych gimnazjow, ale jak dzieciak tak sie odezwal do nauczyciela zaraz dostal przez leb. I to nie od nauczycielki ale tak jak mowisz od kogos z klasy badz nawet od dyrektorki (nikt nie widzial, nikt nie slyszal)
Zgłoś
Laomedont 2019-08-06, 15:54
czyżby szkoła przy ul borowskiej ? xD
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-06, 16:08
Zgłoś
zbynekmaslanka 2019-08-06, 17:20 1
MAsakra. Zero szacunku do nauczyciela oraz nauczyciela do ucznia. Tego nauczyciela powinien ktoś wywalić (tutaj mocniejsze słowo) dyscyplinarnie . Moze to naturalna kolej rzeczy ze spoleczeństwo zorientowało się ze nie ma tam kogo szanować.
Zgłoś
MadDave 2019-08-06, 21:23
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-06, 22:29
zawodówka jakaś ? budowlanka czy coś takiego ? Pani nauczycielka ewidentnie jest przyzwyczajona do takich akcji
Zgłoś
nastuh 2019-08-07, 22:30
Zgłoś
pawianek85 2019-08-08, 11:51
Zgłoś
garota 2019-08-08, 21:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem