Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Służącemu puszczają nerwy
sereja3 • 2019-08-06, 7:54
i wyżywa się na nauczycielu

Moim zdaniem powinien to zobaczyć każdy, by wiedzieć kogo nie przyjmować nawet do najgorszej pracy. Niech szuka żarcia po śmietnikach i liże dupe menelom.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2019-08-06, 8:13 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2019-08-06, 8:30 87
@up

jak ty myślisz że ten gość ma szansę należeć do grona noblistów to lepiej się nie rozmnażaj. To jest jakieś ścierwo do utylizacji.
Zgłoś
Respektuj 2019-08-06, 8:36 3
Panie wynalazco i odkrywco lepiej niech Pan swojego mózgu zacznie szukac. Wynalazca mu się marzy...
Zgłoś
Hege 2019-08-06, 8:38 1
Można sprawę rozegrać na chłodno zamiast rzucać bluzgami jak ktoś kogo dopiero co od pługa oderwano.

Zazwyczaj za stekiem przekleństw kryje się osoba cierpiąca na SKP (czyt. syndrom krótkiego penisa).
Zgłoś
nowynick 2019-08-06, 8:56 2
A sobie wieszajcie psy jak nie umiecie czytać ze zrozumieniem...
Zgłoś
dudidudi 2019-08-06, 9:05 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Xaka 2019-08-06, 9:07
Zgłoś
Sutowendlin 2019-08-06, 9:25 8
Zgłoś
Xaka 2019-08-06, 9:42 14
@up
To logiczne, że szef jeździ nowym BMW a robotnik pracuje na jego utrzymanie, po to jest robotnik. Tak jest na całym świecie nie tylko w Polsce. Jak ma być? Szef ma dawać za darmo i jeszcze w dupke pocałować bo przyszedł do roboty?
Zgłoś
~Velture 2019-08-06, 10:16 2
Cytat:

a każą go

Moje oczy

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-06, 10:51 3
filcza -typowe spaczone myslenie chorej glowy wychowanej j w postkomunistycznym kraju w kazdym cywilizowanym kraju pracowanik tez jezdzi fajnym samochodem ja pracujac w norwegi mam auto za 150kola moj szef ma fure za niewiele wiecej ty poprostu chcesz ludzi wykorzystywac
Zgłoś
Modrzew88 2019-08-06, 10:56 36
Jeżeli ktoś nie potrafi, nawet w emocjach, kulturalnie przekazać swojej opinii to jest zwykłym chamem. Kiedyś taki prostak nawet nie marzyłby o dostępie do edukacji na takim poziomie jaki jest teraz. Jeżeli ktoś jest na tyle niestabilny emocjonalnie, że nie potrafi poradzić sobie ze swoim gniewem w momencie, kiedy otrzymał złą ocenę to co dopiero w przyszłości, kiedy przyjdą prawdziwe, poważne problemy? Albo zacznie chlać albo ćpać. Skoro przerasta go dwójka w szkole to życie przerośnie go całkowicie. Nie wspominając już o zwykłej przyzwoitości, kulturze i szacunku dla starszych, które to cechy powinno wynieść się z domu. Gość z filmu to zwykły niewychowany odpad. Podejrzewam, że podobnie odzywa się do swojej matki przy obiedzie. Ale nie powinniśmy się dziwić skoro idolami nastolatków są insta-influencerzy, którzy jedzą psią kupę za lajki i wyświetlenia w internecie. Źle mi z tym, że codziennie muszę dzielić się powietrzem z tego typu nizinami umysłowymi.
Zgłoś
petru23 2019-08-06, 11:23 2
Gdyby w mojej klasie był taki typ to od razu w oape by dostał czy to ode mnie czy od chłopaków. Ale ja to 83rocznik, konczylem szkole a nie cyrk.
Zgłoś
r061071 2019-08-06, 12:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem