Służba
konto usunięte
• 2012-07-24, 0:49
Coś z innej perspektywy - pokazane na spokojnie - bez przebarwiania. Może fanatycy JP zobaczą jak to wygląda z niebieskiej strony. Później się dziwić, że po którymś telefonie od nawiedzonej baby która potrzebując hydraulika dzwoni na policję, funkcjonariusze przestają być mili...
A na ławeczce jacy grzeczni
"Awantura rodzinna - łapią za siekierę, chcą się lać"
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-07-24, 14:20
konto usunięte
2012-07-24, 14:43
Co mnie obchodzi czy jakieś babcie na policję z rurami dzwonią, policjant ma wypełniać swoje obowiązki i robić to z poszanowaniem dla ludzi, i uj z tym czy on też człowiek czy nie.
ostatnio ktoś napisał komentarz, że wszystko można przedstawić w dobrym świetle...
Wielki szacun przede wszystkim dla anty-terrorystyki. Pracują za niewiele większą pensję niż zwykły niebieski a wejdą wszędzie i zrobią wszysto co trzeba, wariaci.
konto usunięte
2012-07-24, 15:44
konto usunięte
2012-07-24, 15:46
konto usunięte
2012-07-24, 15:47
Są policjańci którzy chcą dobrze i są pały które poszły aby robić samowolkę
tak samo są kibice którzy potrafią dobrze bawić się na stadionie i są kibole gimbusy którzy tylko tam chodzą na haje
Policjant widzi kibola
Kibic widzi pałe
konto usunięte
2012-07-24, 16:03
konto usunięte
2012-07-24, 16:14
konto usunięte
2012-07-24, 16:15
u mnie POlicja głównie spędza czas na BP na herbatce lub kawie gadając z kasjerkami.
Zauważyłem, że jak otrzymują wezwanie to tak wolno dupę zabierają jakby zamiast cukru ołów sypali do herbatek. Drogówka też się sprytem wykazuje i 10 m przed wyjazdem z miasta ( w sumie to już wiocha bo pola i żadnego domu) rozstawiają się z radarem a jak pada to z fotoradarem a jak hebli to z budy nie wychodzą i chociaż tyle dobrego.
do policji mądrych nie biorą
A dwa, Fishak policja to nie kebab na wielkim bazarze żebyś się z nimi targował.