👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powinien dostać Oscar'a za cudowną grę aktorską.
Mina gościa jest prze zajebista
Mina gościa jest prze zajebista

Kolejny dowód na to, że im wszystkim - narodowo - powinno się odebrać prawo jazdy.
Trzeba mieć nasrane w głowie by autem spychać pieszego z przejścia dla pieszych.
A to, że koleś robi wała to inna sprawa.
Trzeba mieć nasrane w głowie by autem spychać pieszego z przejścia dla pieszych.
A to, że koleś robi wała to inna sprawa.

Sztuka aktorska na poziomie Realu Madryt. A Może FC Barcelony? Nie wiem. W każdym bądź razie tam gdzie gra Messi.
pieszy nie ma prawa się zatrzymać, ani zmienić prędkości z jaką przechodzi przez pasy. ale oczywiście nasi sadisticowi specjaliści od wszystkiego wiedzą lepiej kto dostanie mandat
niech się cieszy że na murzyna nie trafił bo by go okradł jeszcze do kompletu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie