Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
"Smaczek" w niemieckim serialu o dzielnych nazi
konto usunięte • 2013-06-26, 5:03
To niemcy doj🤬i tym razem. Kto by pomyślał, że w swoim serialu dokonają tak jawnego gw🤬tu na "Rudym"

Jeden z lepszych reportaży TVN.

Co na to obrońcy serialu?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-26, 9:36
Szkoda, że reportaż wykonany przez największego leminga z ekipy TVN - Macieja Mazura.
Zgłoś
andrewerty 2013-06-26, 9:40 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 9:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
higuain 2013-06-26, 9:51 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 9:54 5
Nie czepiałbym się naszej TVP, według mnie dobrze że to wyemitowali. Uświadomili polaków, że mimo tylu lat od wojny to nadal każdy widzi historię na swój sposób.

Mimo że nie lubię naszej telewizji to akurat w tym przypadku będę ich bronił. Jeszcze wczoraj Max po nich pocisnął, tak go lubię i podzielam jego poglądy to wczoraj gadał od rzeczy. Mam zupełnie inne zdanie na ten temat.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 10:06 30
Zgłoś
Kluska 2013-06-26, 10:22
Ale końcówka trafna.
"czterej..." byli filmem propagandowym. PROPAGANDOWYM!
i porównanie go do tego wytworu niemieckiej kinematografii jest nie przypadkowe również z tego powodu...
Zgłoś
Duath 2013-06-26, 10:26
Jak przeczytałem Rudy w opisie to myślałem że to coś o tusku .
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 10:29 2
Zgłoś
Cossmos 2013-06-26, 10:42 7
Owszem, że Czterej Pancerni to serial propagandowy. Sam skład załogi, wielka przyjaźń Polsko-Radziecka i pan pułkownik pojawiający się w sekundę po ostatnim wystrzale. Jednak jeśli przymknie się na to oko zostaje całkiem fajna produkcja przygodowa, która może i się zestarzała, ale nadal ją się fajnie ogląda. Jeszcze nie oglądałem tego niemieckiego tworu, ale stawiam, że nawet to przymknięciu oka na propagandę nie zostanie mi nic innego jak zwymiotowanie na ten gniot.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 10:49 1
Pasują tu dwa odwołania do reportaży Mówię jak jest.

Po pierwsze w sprawię samego serialu, ostatnio dodany na sadisticu:
"Ich Matki, Ich Ojcowie - Max Kolonko MaxTV"
sadol.pl/ich-matki-ich-ojcowie-max-kolonko-maxtv-vt209825.htm

Druga sprawa,to hipokryzja jaka objawia się coraz częściej na sadolu ;C
Ciśnie się tvn i inne chu.stwa (i słusznie) ale mimo to ciągle pojawiają się tu ich reportaże.
Polecam fragment GOTCHA JOURNALISM po polsku - Max Kolonko Mówię Jak Jest:
8:50->9:30
sadol.pl/gotcha-journalism-po-polsku-max-kolonko-mowie-jak-jest-vt204322.htm
Piszecie, że tym razem -o dziwo- tvnowski rep. w słusznej sprawie ale to i tak jest podbijanie oglądalności/wejść na strone serwisowi,który w 90% ściemnia i przekręca.

Fragment serialu z udziałem Rudego:
/watch?v=4nm2owD4XYw
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 10:53
Pod każdym fragmentem "Faktów" wrzuconym za sadola ktoś się dziwi, że to TVN. Może pora zmienić wyobrażenia?
Zgłoś
filipczax_ck 2013-06-26, 11:16
Nie będzie niemiec pluł nam w twarz !!!!!
Zgłoś
woland 2013-06-26, 11:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 11:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem