Cytat:
No i nie odpowiedziałeś gdzie zrobiłem błąd.
Człowieku, robisz błąd w tak krótkim zdaniu i nawet gdy ktoś ci go wytknie, to ciągle nie wiesz gdzie go zrobiłeś?

pogrubiłem ci go nawet w cytacie
Cytat:
Wali mnie to co piszesz
i dlatego ciągle mi odpisujesz?
Cytat:
Argumenty też masz raczej kiepskie.
Twoje są za to bardzo merytorczyne:
Cytat:
Jesteś typowym przedstawicielem gimbusa który nie ma nic do powiedzenia ale znajdzie jakiś jeden mały błąd (a dokładniej przypomni sobie że coś się inaczej pisało mimo że sam robi błędy) i musi to napisać bo tatuś go w nocy odwiedza i jakoś musi się wyżyć w "internetach"
Cytat:
Tego że w szkole cie bili nie zaleczysz wytykaniem komuś błędów
Cytat:
No i skoro mało ich nie jest to dajesz przykłady dziewczynko
Przeczytałem jakieś 10 ostatnich twoich postów ( przez fatalna składnię i brak znaków interpunkcyjnych więcej nie dałem rady ) i znalazłem jeszcze parę takich smaczków jak " z resztą " w kontekście, w jakim użyłeś tego słowa, piszemy go razem. Zresztą doskonale widać, że posługujesz się przeglądarką, która podkreśla błędy. Niestety nie wymyślili jeszcze takiej, która poprawi " na prawdę " i " z resztą" bo osobno te słowa są napisane poprawnie,
Na tym kończę tę dyskusję, bo nie mam już ochoty na czytanie, że tatuś mi wchodzi do łóżka albo, że bili mnie w szkole. Zresztą czego się spodziewać po człowieku twojego pokroju