uuuu ale k🤬a obrzydliwe , na harda z tym!... koleś głodny jest to wp🤬la kozuchy , a patrząc na to czym jezdzi to można zrozumieć że cała jego rodzina składa się przez 3 miesiące na bochenek chleba i musi wp🤬lać parchy z nosa
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
@up
wydaje mi sie ze to jest polski zolnierz a jezdzi takim czyms
wydaje mi sie ze to jest polski zolnierz a jezdzi takim czyms

Widzę że wojskowi uczą się wykorzystywać każde źródło pokarmu. Nawet biednych śpików z nosa nie oszczędzą. Takie wojsko to przyszłość, przynajmniej na jedzenie nie trzeba zbyt dużo wydawać.
heh, potrafię zrobić z dymu kółka i w środek strzelić kozą
A tak swoją drogą... J🤬 biedę j🤬 !!! Koleś ma wieczne pinset i z żalu kozy wdupcza

A tak swoją drogą... J🤬 biedę j🤬 !!! Koleś ma wieczne pinset i z żalu kozy wdupcza

Dobra dobra spinacze , wiadomo że każdy po kryjomu kózki wp🤬la od czasu do czasu

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Każdy to robi a nikt się nie przyzna, to tak jak z masturbacją, w realnym świecie nikt się nie przyzna, a jaka prawda każdy wie, kiedyś to tabu zniknie.
ja sie przyznaje,ale nie do żarcia koziołków z nosa

podpis użytkownika
emprojekt.info.pl/

ludzie w samochodach często zachowują się jakby k🤬a byli niewidzialni, jeden raz kręcił koze na nadgarstku po czym stawiał ja na kierownicy i pstrykał w nią...
nigdy nie jadłem gilów i nie zamierzam. Wole owocną masturbację do której się przyznaje.

Tak to jest jak ma sie mokry stuff ktory osiada sie na nozdzach

beka z komenta @evildead
moze koles jest na diecie niskokalorycznej ?
moze koles jest na diecie niskokalorycznej ?