👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spójrzcie na ten ryj, już zza ekranu zajeżdża od niej czosnkiem. Swoją drogą od dawna wiadomo, choć do teraz stanowiło to tabu, że ż__zi jedzą chrześcijańskie dzieci. Stąd ten incydent w Kielcach swego czasu.

Mogłaby zjeść moją kac-kupę, też udowodniłaby wtedy, że nie jest to istota ludzka.
Może niech nie zjada chrześcijańskich niemowląt, to udowodni że ona jest istotą ludzką.
Dziwna logika... Czyli jak ja np zjem tę dupę, to udowodnię, że nie jest istotą ludzką?
Tak mi się skojarzyło...
Może sobie na lajfie forszmak ugotuje czy coś

Może sobie na lajfie forszmak ugotuje czy coś

Ż__ówka zjadająca płód aby udowodnić, że to nie jest istota ludzka...
Czyli jeśli ja zjem ż__ówkę to udowodnię, że to też nie jest istota ludzka?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Ż__ówka zjadająca płód aby udowodnić, że to nie jest istota ludzka...
Ż__ówki chyba nie są koszerne... w sumie to bez znaczenia. Ale chyba możesz eskimosom na obiad zaproponować.

Baba sobie robi za darmo reklamę a wy łykacie jak poj🤬i. Szkoda gadać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie