Kiedy myślałeś, że widziałeś już wszystko...wtedy pojawia się ten jegomość w akcji 🤮

podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....
Czy jest jakaś szansa na to ,że to jednak fejk?
Zlizywanie dżemu z czystej podkładki higienicznej nowej z pudełka to jeszcze nic takiego.
[ Dodano 2025-01-05, 23:02 ]
Powiedzcie że to fejk...
Zlizywanie dżemu z czystej podkładki higienicznej nowej z pudełka to jeszcze nic takiego.
[ Dodano 2025-01-05, 23:02 ]
Powiedzcie że to fejk...
K🤬a na hardzie jest osobny dział fekalia. Wp🤬lajcie tam takie gówno bo 90% ludności sadistika śmieje się jak dziecko zostanie przerobiona na mielonkę ale czegoś takiego nie zdzierze
Ojejku jakie wrazliwe duszyczki sie zlecialy
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Pewnie jakiś nasz kolega z piwnicy poszedł się przewietrzyć po świętach
Klasyk50 napisał/a:
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Ty chyba nie zauważyłeś, co tutaj się odj🤬o...
Steven_Seagull napisał/a:
Ok, zwracam honor! Jestem trochę podpity! Po twoim komentarzu obejrzałem jeszcze raz! Czy to jest k🤬a podpaska?!
[ Dodano: 2025-01-05, 23:52 ]
Steven_Seagull napisał/a:
Masz piwo!