Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kidl3r 2025-01-17, 8:06 1
Oglądam takie gówna codziennie. Mój psycholog mówi mi że to mi że mogę funkcjonować normalnie w społeczeństwie.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-17, 16:06 2
Kidl3r napisał/a:

Oglądam takie gówna codziennie. Mój psycholog mówi mi że to mi że mogę funkcjonować normalnie w społeczeństwie.

Zaręczam Cię że cię okłamuje... nie możesz.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-17, 18:33 2
Kidl3r napisał/a:

Kogucik_Bałamucik napisał/a:

chciałem napisać:
kogucik.. masz wysokie mniemanie o społeczeństwie.. on po prostu dostosuje się do poziomu ogółu społeczeństwa..

ale po obejrzeniu.. kopara mi odpadła.. może to i fantastyka i elementy spisku ale.. chyba niedaleko tego jesteśmy..
Zgłoś
Kidl3r 2025-01-17, 18:33 5
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Dziekuję też podejrzewałem że nasze spotkania są czysto finansowe. Tobie wierzę bardziej bo robisz to z czystej empatii.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-17, 19:02
Niech się oni p🤬lną wszyscy w łeb!
Zgłoś
F................n 2025-01-17, 19:29 1
Na to jest taki sam sposób jak na drony więc nie napiszę co bo jeszcze karaluchy to wykorzystają. A tego bym nie chciał bo mam taki kaprys.
Zgłoś
MysteryMan 2025-01-18, 2:44 1
Co to za gówno ? Jakieś teorie spiskowe ?
Zgłoś
PiesKracy 2025-01-18, 5:08 3
MysteryMan napisał/a:

Co to za gówno ? Jakieś teorie spiskowe ?

90k odsłon, 7,5k łapek w górę, ponad 1k komentarzy. Poczytaj komentarze to sie powinno od razu po ip namierzać, jechac na adress i aplikować ołów w czaszkę.
Zgłoś
pazuzu 2025-01-18, 16:04
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-01-18, 16:08
Znów jakaś treść dla kretynów w foliowych czapkach... Pewnie każdą z tych mgieł da się wytłumaczyć sprawdzająć sytuację pogodową w okolicy po datach albo zanieczyszenie powietrza jak osiadający smog lub pożary, itp.

A to co widać w świetle latarki z początku filmu to albo szadź albo coś na wzór naszych ochotek.

Sama technologa smart dust owszem istnieje ale jak na razie jest to system mikroczujników komunikujących się światłem. Albo się widzą albo coś jest pomiędzy nimi i się nie widzą. Więc nadają się do pomiarów zanieczyszczeń powietrza, natężenia ruchu, zmian otoczenia (osiadanie budynków) itp.

A każda z tych sp🤬olin boi się inwigilacji jak ognia, a nie rozstaje się ze swoim smartphonem, smartwatchem i ch.. wie czym jeszcze.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-19, 6:50
@pazuzu

Uwierz mi że jak bym miał wybór to wybrał bym foliarę niż następną nudną i przewidywalną netflixówę ! Ot co !

[ Dodano 2025-01-19, 06:55 ]
RozjebieCiMatke napisał/a:

A to co widać w świetle latarki z początku filmu to albo szadź albo coś na wzór naszych ochotek.

Tobie już podziękujemy. Ty k🤬a nawet nie wiesz co piszesz ,,geniuszu ''

pl.wikipedia.org/wiki/Szad%C5%BA

szadź powstaje DOPIERO w momencie osadzenia się na przedmiocie więc p🤬lisz.

pl.wikipedia.org/wiki/Ochotka

ochotka 95% życia spędza pod wodą a na powierzchni jest dobrze rozpoznawalna w powietrzu i przypomina klasyczną maleńką muchę a nie pył ,znów p🤬lisz.

K🤬a nawet dałeś filmik jak zachowuje się ochotka w locie. I ty chcesz komuś powiedzieć że nie odróżnił by brzęczących chmary muszek od mgły ?

Po c🤬j się odzywasz jak gówno wiesz?
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-01-19, 9:50
Tak. Masz rację. Rząd Cię podsłuc🤬je za pomocą nano robotów. Wydają miliardy dolarów żeby dowiedzieć się co słychać u jakiegoś miejscowego idioty.
Zgłoś
smc 2025-01-19, 12:07
A co powiecie na to...

Zgłoś
rayananer 2025-01-19, 21:33
Śmiechy śmiechami... ale bylem z ziomkiem i jego dziewczyną na piaskowni jakos okolo 23 i stoimy gadamy gadamy i nagle za tym ziomkiem na niebie pojawily sie 3 jaśniejsze jakby gwiazdy? Coś wielkości jeszcze raz większej nic gwiazda polarna. Nic im nie mówiłem, ale ciągle na nie zerkałem.. były 3 w jednej linii położone jakby zostały zaznaczone na kartce zeszytu w kratkę. Po jakichś może 5minutach zauważyłem, że Krysia też na to patrzy, spojrzałem na nią a ona zaczęła nagle gadać byle gadać, chyba żebym tylko jej nie powiedział że też to widzę (c🤬j wie) i tu odj🤬 się dopiero młyn ^^ zaświeciły się kolejne 2 jasne punty równo pomiędzy pierwszym a drugim punktem i między drugim a trzecim tylko niżej tak, że wszystko razem tworzyło trapez równoramienny tylko że dół był krótszy i tak stało może z kolejne 30minut i NAGLE ZACZĘŁO SP🤬ALAC z taką prędkością, że w 2sekundy zniknęło za horyzontem.

Co to było? C🤬j wie, wierzyć mi nie musicie bo koło c🤬ja mi to lata, ale było to w c🤬j dziwne

Akcja się rozgrywała jakoś 2lata przed starlinkami zanim Elon je puścił. W sumie nikomu o tym nie mówiłem, ale tu coś podobnego było na filmiku i dalej go nie oglądałem tylko te parę sekund i do nich się odnoszę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie