👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kara śmierci (Tak)zgodze się.Ale wcześniej przez pare lat Kołchoz.
brylant1412 napisał/a:
A co ja mam zrobić jak mój sąsiad wali konia przez północy
Walić konia do południa albo do zachodu

@brylant1412
Powiedz, że robią Ci się bolesne otarcia i że już nie chcesz.
Powiedz, że robią Ci się bolesne otarcia i że już nie chcesz.
Szkoda chłopaka. Pewnie miał prace trybu tydzień dniówki tydzień nocki. Z pewnością miał właśnie dniówki i pewnie było to juz pod koniec tygodnia bo stara miała juz dosyć tego, że biedny spracowany chłop wracając do domu po 23.00 smażył sobie na kolacje wątróbki.

Taki powód jak pobicie męża za to że znalazł pracę . Ach, kocham "Trudne Sprawy"

Wiadomo co mu przynieść zamiast kwiatów na grób.
MIĘSO FOREVER.
MIĘSO FOREVER.

Ja osobiście też bym go za..erdolił za smażoną wątróbkę, jest zajebista hahahaha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie