👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Biker50
Rozumiemy Twoją frustrację związaną z tym, że jesteś rudy. Jesteśmy z Tobą!

Gimbus Buker50 po prostu jeszcze nie wie, że gdzieś indziej na świecie istnieje inna moda niż u niego na wsi; łyse pały i 3 paski

Styku napisał/a:
Biker50, przykro mi że rodzice zmuszali Cię do słuchania discopolo w dzieciństwie.
Cóż zawsze to lepsze od molestowania seksualnego. Ale to juz musisz sam z tata i mama wyjaśnić (kto Ci wkładał a kto siorbał).
Kubusiek333,
Kubusiek333 napisał/a:
@Biker50
Widzę że zazdrość zżera?? Nie martw się jeszcze tylko kolejna chemioterapia potem seria naświetleń i włosy zaczną ci odrastać. Niestety na dupie...
No co?? W końcu to SADISTIC.

na harda z tym :| jest tak sadystyczne że przez tydzień nie zasne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie