Ukraińcy nie chcą opuścić 3-gwaizdkowego hotelu w ścisłym centrum Poznania. To do czego oni tu przyjechali po schronienie czy na wakacje?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Priorytet polacy później reszta bez względu na wszystko... patrz Europa Zachodnia odwrotność - kary za gw🤬ty i zabójstwa jak za kradzieże do tego to prowadzi...
IKAR w końcu dupnie bankruta i tyle w temacie Hotel nie zarabia i sypie się Pani dyrektor powinna powiedzieć normalnie ale poprawność polityczna
ruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
naściągaliście kurestwa, to teraz się męczcie
Przez ta poprawnosc polityczna i reszte bzdur cywilizacje zamienia sie w gowno,zniesli apartheid to teraz zra piach i kamienuja bialych. Mi dop*****la jeszcze z 5 podatkow zeby te scierwo roszczeniowe utrzymac a im 12km ciezko do pracy dojechac...
"Niektórzy znaleźli prace"- No tak hotel 3*, żarcie za darmo, media za darmo, wszystko za darmo a w pracy kasa leci na czysto bo za nic płacić nie muszą. Fajnie się tak siedzi.. I ten płacz bo chcą ich tylko przenieść a nie wysiedlić. Moja reakcja na to jak tego gościa z 1:55
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tego na wózku można wypożyczyć jak ktoś chce
tylko nie r🤬ajcie tych bab, wiekszosc roznosi HIV, wzrost zachorowań po rozpoczęciu wojny...