Ukraińcy nie chcą opuścić 3-gwaizdkowego hotelu w ścisłym centrum Poznania. To do czego oni tu przyjechali po schronienie czy na wakacje?
to co oni robili przez prawie rok? skoro są zdrowi fizycznie i psychicznie (nawet jesli to w wiekszosci kobiety z dziecmi) to czemu sie przez ten czas nie ogarneli? leniwe pasożytnicze p🤬dy
Priorytet polacy później reszta bez względu na wszystko... patrz Europa Zachodnia odwrotność - kary za gw🤬ty i zabójstwa jak za kradzieże do tego to prowadzi...
Niech się jebią mieli być czasowo tam zakwaterowani ... I mają do gadania co żyd za okupacji o tym czy chcą czy nie
Wyj🤬i z drewnianych chatek z p🤬dojarska poczuli luxus i teraz nie chcą przestać .... Niech się jebią. Jak się nie podoba to pakuj mandzur i wyk🤬iaj do siebie.
Wk🤬iają ludzi na maxa już. Bo oni wojnę mają c🤬ja tam a wojnę bo na świeta czy wakacje potrafią calą bandą wypierodlić do siebie i nie wracać na tydzień. Wtedy bomb i rakiet się nie lękają. J🤬e pasożyty a Polacy też jebnienty naród że daje się tak r🤬ać.
IKAR w końcu dupnie bankruta i tyle w temacie Hotel nie zarabia i sypie się Pani dyrektor powinna powiedzieć normalnie ale poprawność polityczna
podpis użytkownika
czarna masa
Mieli tyle czasu na znalezienie pracy i ogar. Teraz to wyp🤬alać do siebie jak się nie podoba.
ruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
naściągaliście kurestwa, to teraz się męczcie
Przez ta poprawnosc polityczna i reszte bzdur cywilizacje zamienia sie w gowno,zniesli apartheid to teraz zra piach i kamienuja bialych. Mi dop*****la jeszcze z 5 podatkow zeby te scierwo roszczeniowe utrzymac a im 12km ciezko do pracy dojechac...
"Niektórzy znaleźli prace"- No tak hotel 3*, żarcie za darmo, media za darmo, wszystko za darmo a w pracy kasa leci na czysto bo za nic płacić nie muszą. Fajnie się tak siedzi.. I ten płacz bo chcą ich tylko przenieść a nie wysiedlić. Moja reakcja na to jak tego gościa z 1:55
jak mają problem z przeniesieniem z prywatnego hotelu do odpowiednich placówek/lokali to proponuję się przenieść tam gdzie zielone kółko na mapie.
a dzisiaj tano w radio słyszałem, że szykuje się rząd na kolejną falę 150tys ukrów do nas zmierzającą... k🤬a mać.
Sram tym powoli i już mam ich dość.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tego na wózku można wypożyczyć jak ktoś chce
tylko nie r🤬ajcie tych bab, wiekszosc roznosi HIV, wzrost zachorowań po rozpoczęciu wojny...
Polska dla Polaków reszta do wora a wór do jeziora !! Mieszkam w małej miejscowości bo coś ok. 10 tys mieszkańców to teraz dwa razy więcej , wszędzie słychać to ich p🤬lenie ukraińskie i panoszenie się, żądają wszystkiego za darmo" bo im się należy" , wiecznie k🤬a naj🤬i a tępe p🤬dy wypindrzone lepiej od modelek, pierwszeństwo ich dzieci do żłobków i przedszkoli to k🤬a gruba przesada!!! A MY OBYWATELE RP NA SZARYM KOŃCU!! J🤬 TE K🤬Y!!
Wiem z jednego źródła, że ta bladź z flagą upainy co się najbardziej pruje, dorabia sobie czysty piniondz xD
Teraz już wiecie, dlaczego dla pani tak ważna jest lokalizacja xD
SZOSZONY WON!
jak ktoś chce linka do tej bladzi moge wyslac pw
hiv gratis