Majewski i jego nowa piosenka...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Majewski upałd. I teraz na siłę robi gówno i chce powrócić za pomocą internetu. C🤬joza. "Songa bracie nie chwytam"
konto usunięte
2013-03-23, 23:25
@up aj tam p🤬lisz, mnie się podoba
no stara się chłopak, ale kiedyś mnie bardziej śmieszył.. może dlatego, że sam nie układał sobie tekstów
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Ja p🤬lę dno i 3 metry mułu. Teraz Majewski już wgl nie jest śmieszny.
że tak powiem krótko
c🤬jnia jakich mało i żal dupę ściska
konto usunięte
2013-03-24, 11:17
Jego program w TV(SMS) to było p🤬lone nieśmieszne gówno, myślałem że nie stoczy się bardziej, a jednak...
Dop🤬lają się do tego Żyły prosty gość co z tego robi to co kocha jest w tym bardzo dobry a że nie wydaje się za bardzo elokwentny c🤬j z tym jakby spędzał czas powiedzmy na studiach to teraz za pewne by nie skakał.
@up do wszystkich
p🤬licie smęty jakie to głupie, a sami siedzicie 24/h/7dni w tygodniu przed kompem i c🤬ja robicie ze swoim życiem.
konto usunięte
2013-03-24, 11:32
Odp🤬lili by się od Piotrka. Najpierw te żałosne kabarety, a teraz ten jeszcze bardziej żałosny pajac. Żyła się nie zmienił w przeciągu kilku lat, Ci, którzy się nie interesowali skokami nie słyszeli "złotoustego". Co ciekawe jak Piotrek bił rekord Polski w długości skoku, to nikt za nim tak nie biegał. P🤬lone media, zamiast dać zawodnikowi spokojnie trenować przed igrzyskami to będą robili sobie z niego szopkę. Kraj się rozpada a takie k🤬y znajdują tylko tematy zastępcze.
konto usunięte
2013-03-24, 11:34
Majewski jak zwykle humor niskich lotów, tandeta, beznadzieja i dno. Więcej komentować nie będę bo nie warto.
konto usunięte
2013-03-24, 11:48
Jego programy mnie nigdy nie śmieszyły, zawsze był dla mnie żałosny.
czemu to w ogóle wyszło z poczekalni ?
@up i tak to lepsze od kwejkowych obrazków
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
za takie gówno z majewskim piwa nie dam.