Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-12-09, 17:38 4
Cytat:

P🤬li nas zdrowo Twoje poj🤬e dzieciństwo przed tv

Dobra k🤬a, miarka się przebrała.
Na prawdę, czas przygotować m4 albo inne c🤬jostwo i wziąć 80 naboi na takich j🤬ych idiotów jak wy.

1. Nie wypowiadaj się za mnie tępa cioto, bo mnie jego dzieciństwo nie p🤬li, poza tym synek jak był młodszy to oglądał i C🤬J CI DO TEGO.
2. Co to k🤬a jest? Sadol, gdzie zawsze śmiałem się a w duchu przeklinałem za to? Kiedyś był świetny (BYŁ, teraz już c🤬tych j🤬 za bardzo nie wolno a j🤬ego katola jak się obrazi to nagle wielki ból waszych zarośniętych dup, mało już jest prawdziwych perełek, tylko same gówna z srejka, tępe filmiki z google+tuba z c🤬jowymi sremami adcipsterami i resztą tych pojebów) teraz...
No ja p🤬le. K🤬a jakiś j🤬y c🤬l rozj🤬 się i na prawdę nie rozumiem jak k🤬a można się tym jarać i smutać jak jakaś jebnięta gimnazjalna p🤬da!
Prawdziwy sadol informację o śmierci tego cepa skwitował UŚMIECHEM i napił się kawy.

P🤬lcie się, j🤬i pozerzy. No a jak chcesz mi doj🤬 czytelniku, to jestem tu w miarę długo i na prawdę widzę zmiany na gorsze, jeśli chodzi o poziom tej strony.
Tym komentarzem narażam się na potop hejtu ale jebie mnie to. Co do maści na ból dupy? Dawaj śmiało.

PS: dużo "j🤬ych" wiem
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-09, 18:07 1
@up

"mam 19 lat więc wiem co to życie na krawędzi dz🤬ko "
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-09, 18:38
to jest SADISTIC czy SOFTistic?
Zgłoś
presscot 2013-12-09, 18:39
Majkizrpgw napisał/a:

Na prawdę, czas przygotować m4 albo inne c🤬jostwo i wziąć 80 naboi na takich j🤬ych idiotów jak wy.

1. Nie wypowiadaj się za mnie tępa cioto, bo mnie jego dzieciństwo nie p🤬li, poza tym synek jak był młodszy to oglądał i C🤬J CI DO TEGO.
2. Co to k🤬a jest? Sadol, gdzie zawsze śmiałem się a w duchu przeklinałem za to? Kiedyś był świetny (BYŁ, teraz już c🤬tych j🤬 za bardzo nie wolno a j🤬ego katola jak się obrazi to nagle wielki ból waszych zarośniętych dup, mało już jest prawdziwych perełek, tylko same gówna z srejka, tępe filmiki z google+tuba z c🤬jowymi sremami adcipsterami i resztą tych pojebów) teraz...
No ja p🤬le. K🤬a jakiś j🤬y c🤬l rozj🤬 się i na prawdę nie rozumiem jak k🤬a można się tym jarać i smutać jak jakaś jebnięta gimnazjalna p🤬da!
Prawdziwy sadol informację o śmierci tego cepa skwitował UŚMIECHEM i napił się kawy.

P🤬lcie się, j🤬i pozerzy. No a jak chcesz mi doj🤬 czytelniku, to jestem tu w miarę długo i na prawdę widzę zmiany na gorsze, jeśli chodzi o poziom tej strony.
Tym komentarzem narażam się na potop hejtu ale jebie mnie to. Co do maści na ból dupy? Dawaj śmiało.

Haha miarka się przebrała tak ??
Film dla upośledzonych pryszczatych z🤬bów, od co

BryanK napisał/a:

to jest SADISTIC czy SOFTistic?

GIMOistic.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-09, 19:52
Nie obejrzę tego spojlera, żeby nie zj🤬 sobie filmu !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-09, 20:27
Musieli wydać trailer zaraz po jego śmierci. Zarobią o wiele więcej wykorzystując jego wizerunek.
Zgłoś
Poziomkowy 2013-12-09, 21:54 1
OOO nie!! Paul nie moze zginac!!!

K🤬a... Przeciez on juz zginal... ;(
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-09, 22:03 3
jak można podłożyć ścieżkę dźwiękową z Gladiatora Hansa Zimmera do tego gówna -.-
Zgłoś
Presty 2013-12-09, 22:46 2
I jeszcze mieszać zajebistą Muzyke Hansa Zimmera z tym gównem???

"Gladiator" w jednej lidze z tymi popłuczynami?

Sp🤬alać gnoje, najpierw się douczcie!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-10, 0:29
@Majkizrpgw eee nie wiem czy dobrze zrozumiałem... interesujesz się dzieciństwem anonimowej osoby z forum internetowego?
Zgłoś
Keepo 2013-12-10, 0:30
No to mamy tutaj małą burzę gówna
Ludzie z małymi penisami albo prawiczki próbujące się dowartościować przez neta bezsensownym hejtem:
szer.Polucjan, kozerq1, Presty, Majkizrpgw

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-10, 1:55
Majkizrpgw coś się nie podoba? Serdeczne uprasza się pana o natychmiastowe wyp🤬alanie
Dziękuje za uwagę
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-10, 2:34
P🤬licie. Nie żyje, to nie żyje. Na c🤬j drążyć temat?
Temat gówniany, tego niestety ukryć się nie da.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-12-10, 7:33
Majkizrpgw napisał/a:

Sp🤬alaj. P🤬li mnie twoje c🤬jowe dzieciństwo.
Zgłoś