Jak dla mnie 10/10 tytanic się chowa.
Możecie hejtować ale ja Szybkich i Wściekłych oglądam od małolata. I pamiętam jak Brian zap🤬lał w drugiej części swoim Nissanem Skylinem.
s................n
2013-12-08, 23:57
P🤬li nas zdrowo Twoje poj🤬e dzieciństwo przed tv
Taki spojler a idź ty ;/
podpis użytkownika
Ojtam ojtam
s................e
2013-12-09, 0:01
a czego go zabili?
n................e
2013-12-09, 0:07
Ap ropo filmów. Najbardziej podobał mi się Tokio Drift, liczą się tam tylko wyścigi, drift i samochody. W ostatnich częściach szybkich nie było chyba tylko kosmitów.
@szer.Polucjan Mów za siebie ;]
o................z
2013-12-09, 0:17
"Opublikowano 6 mar 2012"
jedyne co tu fajne to muzyczka z Gladiatora przy której wymiękam
podpis użytkownika
Isn't one nail without dirt under it,
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Co za gówno... posklejane sceny z "The Lazarus Project // Nowe życie (2008)" i F&F... że już nie wspomnę o tym gimbowatym montażu...
I że niby co to ma być? ... F&F7?
Litości...
Takie c🤬jowe te filmy, a wszyscy teraz płaczą. Byłem kiedyś w kinie na jednym z tych filmów i pamiętam scenę jak dwa samochody ciągną 10 tonowy sejf jakby to był latawiec. Lubie filmy sci-fi i różne efekty ale tam zawsze jest jakieś wytłumaczenie, a w tym filmie nie było nic o nagłym wyłączeniu praw fizyki. Może w pierwszej części ktoś nacisnął jakiś guzik, który wyłączył prawa fizyki w świecie tego filmu. Nie wiem nie pamiętam czy oglądałem.
Ten utwór ma się kojarzyć z jednym, i tylko z jednym filmem! Niedługo zrobią z tego drugie Requiem. K🤬a mać.
Nie psujcie tak pięknego motywu muzycznego!!!!!!!!!! Cała seria F&F jest super ale nie dodawajcie muzyki z Gladiatora!!!! Nawet płytę z całym audio z Gladiatora słucham od święta....!
k................z
2013-12-09, 2:21
cała seria FF to pedalskie gówno
Ten film został wrzucony w marcu 2012 roku. To nie przypadek.
Edyta Górniak przejmuje sprawę wraz z Macierewiczem.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Że niby go próbowali zamienić w WolVerina i nie wytrzymał?