Jedyne prawdziwe video(jest sporo zmontowanych fejków), jakie udało mi się znaleźć. Widać na nim tego p🤬lonego szaleńca, Nathana Gale'a i pierwszy strzał jaki oddał w głowę Dime'a, gitarzysty Pantery. Ogólnie żadnych konkretów, ani rozj🤬ych głów za bardzo nie ma, ale wrzucam jako ciekawostkę.
Aż dziw, że nikt tego nie wrzucił wcześniej
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakość tragiczna nic nie widać spróbuj dodać w lepszej jakości.
konto usunięte
2012-12-29, 14:16
Wszystko widać jak na dłoni, a za pantere piwo
don - niezły trolling, wszyscy dobrze wiemy że nie dostał 3 tylko 8 kulek (z 9 które były w pocisku 12 gauge buckshot) z policyjnego Remingtona 870.
konto usunięte
2012-12-29, 17:51
Do dzisiaj gej-l powinien być torturowany...
Dimebag był genialny.
konto usunięte
2012-12-29, 17:59
00:26 pif paf
konto usunięte
2012-12-29, 21:01
właściwie dlaczego on chciał go zabić?
Winił braci Darrell za rozpad Pantery.
konto usunięte
2012-12-30, 19:37
@up zamknij morde pedale to był świetny gitarzysta po prostu zazdrościsz , że potrafił czegoś w życiu dokonać a nie tak jak ty siedzieć cały czas na dupie przed komputerem
konto usunięte
2012-12-30, 19:45
@up nie karm trolla