czy ja wiem czy niefartownie. to jak tanczenie z flaszka w rece na skraju budynku. selekcja naturalna zadzialala.
prawo Murphy'ego
K🤬a, ciągle nie wczytują mi się filmy na tym wyk🤬istym portalu ze śmiesznymi filmikami. Piszę do modów nic, piszę do sadistica, zero odzewu. Może jakiś user ma rozwiązanie tego problemu? Kilkam w przycisk play i nic się nie dzieje... Po prostu. Czyszczone, odświeżane, przeinstalowywane. NIC.
przestań ciągnąć internet od sąsiada, zainwestuj w mocniejsze łącze
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęprzestań ciągnąć internet od sąsiada, zainwestuj w mocniejsze łącze
Mam światłowód 500mb/s. A problem nie tyczy tylko mnie. Natomiast ty zainwestuj w filtr między mózgiem a twarzą i nie truj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.
K🤬a, ciągle nie wczytują mi się filmy na tym wyk🤬istym portalu ze śmiesznymi filmikami. Piszę do modów nic, piszę do sadistica, zero odzewu. Może jakiś user ma rozwiązanie tego problemu? Kilkam w przycisk play i nic się nie dzieje... Po prostu. Czyszczone, odświeżane, przeinstalowywane. NIC.
Na innej przeglądarce też nie działa ?
Tu masz temat gdzie problem z filmikami został poruszony
sadistic.pl/problem-z-odtwarzaniem-filmow-vt504663.htm
podpis użytkownika

Na innej przeglądarce też nie działa ?
Niestety też. Niekiedy pomaga ciągłe odświeżania z klikaniem play na zmianę albo otwieranie filmu w nowych kartach.
Po 5-6 otworzeniach mam spokój na jakiś czas.
Na razie już z tydzień nie blokują mi się filmiki (co ciekawe filmiki z youtuba nigdy się nie blokują)
Tu masz temat gdzie problem z filmikami został poruszony
Już kiedyś przeprowadzałem testy w trybach incognito i z powyłączanymi wtyczkami i było to samo. System nie dawno stawiałem od nowa i miałem nadzieję, że i ten problem się rozwiąże niestety jest to samo.
No właśnie teraz po wielu odświeżeniach ruszyło i działa większość. I tak za każdym zjedzonym zrazem.