Historia autentyczna z wczorajszego wieczoru.
W rodzinie 5 osobowej umarł wujek, który mieszkał z siostrą, jej mężem i 2 dzieci. Matka głowi się jak by to powiedzieć dzieciom o śmierci. W końcu mąż podjął się wyzwania i powiedział otwarcie: dzieci wujek Andrzej umarł...
Na to najmłodszy (Wiktor, 8 lat) z okrzykiem do 10-letniej siostry z rogalem na twarzy: haaa przejmuje pokóóóóóóóóóój!!!
Na pewno nie było. Historia z bloku obok. Rośnie mały sadysta
Konto usunięte
2013-04-04, 13:11
Oby to była prawda. Co to za brat, którego utrzymuje jego siostra z mężem.
I już mi nie p🤬lić, że mógł byc chory czy uposledzony. C🤬j mnie to obchodzi. Z góry po takim modelu "rodziny" zakładam, że to patologia.
Nie dość że patologia, to jeszcze 8-letnie dziecko nie jest nauczone podstawowych wartości życiowych, skoro się cieszy ze śmierci człowieka i to członka rodziny.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2013-04-04, 13:44
@up
P🤬lisz tako
Czasami zastanawiam się kim są autorzy takich c🤬jowych tematów.
Konto usunięte
2013-04-04, 14:15
BongMan napisał/a:
Nie dość że patologia, to jeszcze 8-letnie dziecko nie jest nauczone podstawowych wartości życiowych, skoro się cieszy ze śmierci człowieka i to członka rodziny.

brak slow ...
István Báthory napisał/a:
Czasami zastanawiam się kim są autorzy takich c🤬jowych tematów.
a mi sie k🤬a podoba
@up niby dlaczego brak słów jak ma w 100% racje?
Elbi
2013-04-04, 16:11
To Sadistic, a nie kącik psychologów amatorów. Młody rośnie na bywalca harda.
Konto usunięte
2013-04-04, 16:36
Coś w tym jest, jak byłem malcem, to przeżywałem śmierć naszego jamnika, muchy się ratowało z pajęczych sieci... A teraz... Wstyd.
Konto usunięte
2013-04-04, 17:30
@up
Ja miałem 17 jak uśpiłem swojego jamnika, i też przeżywałem.
Też historyjka śmierdzi mi jakimiś dziwnymi relacjami w rodzinie.
Nie wierzę K🤬a. 90 piw za takie gówno. Żeby Ci k🤬a dzieci makaronem obrosły.
Może wujek r🤬ał w zaciszu rodzinnego domu tego ośmioletniego malca i właśnie dlatego taka reakcja dzieciaka.
Konto usunięte
2013-04-04, 21:51
Jak on tak krzyczał przez "u" zamknięte?
Arch napisał/a:
Jak on tak krzyczał przez "u" zamknięte?
Co k🤬a?
Konto usunięte
2013-04-05, 12:14
Cytat:
I już mi nie p🤬lić, że mógł byc chory czy uposledzony. C🤬j mnie to obchodzi. Z góry po takim modelu "rodziny" zakładam, że to patologia.
A teraz załóż przez chwilę, że rodzeństwo dostało to mieszkanie w spadku. Nikt nikogo nie utrzymywał, obydwoje pracowali. Nadal będziesz się burzył? A jak chory lub upośledzony to co? Problem masz? Patologia to by była jakby go pod most wyp🤬olili.