Według źródła hinduski pracownik zginął na miejscu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
E może jednak przeżył, w kreskówkach zawsze im się udawało
Parę lat się przepracowało na budowach z żurawiem ale nigdy nie miałem odwagi stanąć pod ładunkiem
mksobota napisał/a:
Parę lat się przepracowało na budowach z żurawiem ale nigdy nie miałem odwagi stanąć pod ładunkiem
Bo masz mózg
Jest prawo w Indiach mówiące że co leci z nieba a złapiesz jest twoje
coś kręcisz z tą śmiercią, kojot zwykle wychodził z tego bez szwanku
przeciez to ursynów i budowa w pl. Warszawsiury na kredyty beda mieli mieszkania
Gość nie miał szans . Urodził się w Indiach.
Siriuz napisał/a:
Musiało boleć
Raczej nie zdążyło.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Jest 0,00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% szansy, że jednak przeżył.