📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Posrali ze strachu ? Raczej imponują siłą spokoju - ja bym się już gramolił na skrzydło przez boczne okno...
Takafura napisał/a:
Posrali ze strachu ? Raczej imponują siłą spokoju
To jak byli spokojni, to wiadomo, że nie był to dym z ognia, a roślinny

Wszystko dzieje się przed startem, bagaże jeszcze pakuja do schowków. Klima ma tak w samolotach....
w zeszłym roku leciałem do edenburga, Szkocja
identyczna sytuacja dymu pełno i panika ale nic się nie stało oprócz spalonej jakiejś instalacji
identyczna sytuacja dymu pełno i panika ale nic się nie stało oprócz spalonej jakiejś instalacji
iShaman napisał/a:
Wszystko dzieje się przed startem, bagaże jeszcze pakuja do schowków. Klima ma tak w samolotach....
Dokładnie, w aucie nieraz śmierdzi jak się wyłącznie i włączy klimę...
Kiedy zdajesz sobie sprawę że do ziemi masz kilka kilometrów i będziesz pierwszą informacją podawana przez wieczorne wiadomości w każdym kraju na planecie

Samolot pewnie startuje z Florydy czy innego Nowego Meksyku w lato z otawrtymi tylnymi drzwiami. Dużo niesamowicie gorącego powietrza spotyka się z bardzo ogromną ilością chłodnego powietrza z klimatyzacji. Fizyka. Nie ma się czym przejmować. Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie