👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zawsze jakoś kojarzyła mi się ta reklama z chorzowskim Ruchem, sam nie wiem czemu...
Nie rozumiałem jarania się tym gównem, im większe gówno tym więcej ludzi się podnieca

też nie wiem co w tym aż tak fajnego, tyle dobre było, że na lekcjach ktoś tym się bawił i nauczycielka wietrzyła klase. Poza tym była wersja z Ruchem Chorzów.

Pamiętam, jak kiedyś jakiś dzieciak pytał babeczki w sklepie, czy ma śmierdziela o zapachu ostrej kupy...

Ciężko uwierzyć, że to nie był fejk. Szczęśliwie wycofali to gówno, gdy jednego nieprzytomnego idiotę-konsumenta ze szkoły do szpitala musieli wieźć.

Taak. Aż przypomina mi się jedna z wycieczek klasowych nad morze..
Dzieci przywiozły pamiątki: jeden przywiózł muszlę, drugi bursztyn, a trzeci śmierdziela
Dzieci przywiozły pamiątki: jeden przywiózł muszlę, drugi bursztyn, a trzeci śmierdziela
jak w czasach podstawówki wracaliśmy autobusem i jak jeszcze było ciepło na dworze ach rzygi wszędzie rzygi

@palililili
"pamieta ktos takie male gowna?"
ie lto bylo temu? 30 lat? Widac gimnbazjalisci maja slaba pamiec.
"pamieta ktos takie male gowna?"
ie lto bylo temu? 30 lat? Widac gimnbazjalisci maja slaba pamiec.

Śmierdziele pojawiły się na rynku gdy byłem w klasach 1-3 podstawówki. Zawsze chciałem mieć jednego ale rodzice nie chcieli mi kupić "takiej głupoty". Teraz czasy się zmieniły a moja chęć posiadania tej zabawki nie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie