Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Śmiertelna kłótnia na myjni
pikabu • 2025-01-29, 8:19

Według opisu klient pokłócił się z pracownikiem myjni, uderzył go w głowę, a tamtem po kilku godzinach zmarł w swoim mieszkaniu,
Powodem miała być zacinająca się myjka oraz brak miejsca na powieszenie dywaników samochodowych.

Rosja, Suworow, obwód tulski.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Konto usunięte 2025-01-29, 14:57
znowu ruskie gówno co jest z tym portalem
Zgłoś
Jacson 2025-01-29, 15:59
Marek695454 napisał/a:

Jednego mniej do wypalania bandery

To chyba źle.
Zgłoś
maksym_gorki 2025-01-29, 17:32 2
Oj tam, to pewnie było niechcący.
Zgłoś
sothis 2025-01-29, 18:35
Xevik20 napisał/a:

Wiesz z wiekiem powinieneś nabierać pokory i ostrożności wiedząc, że możesz zrobić komuś krzywdę. Należy unikać przemocy i powinna być ostatecznością. Nikogo nie zabiłem, ale miałem dość ciężką jedna sytuację w młodości i od tamtego czasu lęk pozostał. Zawsze trzeba mieć w głowie, że możesz zrobić komuś krzywdę, zrobić z niego kalekę lub nawet zabić.

Cenie sobie ludzi starających się poprawiać świat, także doceniam inicjatywę.
Tym niemniej w moim przypadku jest niepotrzebna, nie bije ludzi
Zgłoś
Xevik20 2025-01-30, 0:41
sothis napisał/a:

Cenie sobie ludzi starających się poprawiać świat, także doceniam inicjatywę.
Tym niemniej w moim przypadku jest niepotrzebna, nie bije ludzi

Nigdy się z nikim nie pobiłeś ? Czasami trzeba się bronić, a niektórzy nie potrafią odpuścić. Ja też może obracałem się w złym towarzystwie i zmiana tego towarzystwa mi pomogła.
Zgłoś
sothis 2025-01-30, 0:45 1
Xevik20 napisał/a:

Nigdy się z nikim nie pobiłeś ? Czasami trzeba się bronić, a niektórzy nie potrafią odpuścić. Ja też może obracałem się w złym towarzystwie i zmiana tego towarzystwa mi pomogła.

Zależy od definicji. Raz wsadzilem gościowi kosę. Ale jestem tak stary, ze sprawa sie przedawniła
Zgłoś
chada 2025-01-30, 1:33
Xevik20 napisał/a:

Wiesz z wiekiem powinieneś nabierać pokory i ostrożności wiedząc, że możesz zrobić komuś krzywdę. Należy unikać przemocy i powinna być ostatecznością. Nikogo nie zabiłem, ale miałem dość ciężką jedna sytuację w młodości i od tamtego czasu lęk pozostał. Zawsze trzeba mieć w głowie, że możesz zrobić komuś krzywdę, zrobić z niego kalekę lub nawet zabić.

Za czasów szkolnych sporo nap🤬lania miałem, dla zabawy jak i takiego bardziej poważnego, nawet jednego gościa zgrzałem rurką od instalacji gazowej ale do dziś pamiętam strach jak mając może 13 lat zaj🤬em prostego gościowi który się rzucał do wszystkich na boisku a ten upadł jak worek kartofli i zaczął krwawić z obu dziurek nosa, jeszcze wyj🤬 sie na beton to już w ogóle o mało co w gacie nie narobiłem ze strachu że zrobiłem z gościa kaleke bo długo był nieprzytomny ale c🤬j tam karetka przyjechała, zabrała na badania i nic mu nie było Ja miałem nauczke żeby nie celować w głowę a gościu więcej nie skakał
Zgłoś
vladok 2025-01-30, 7:25
JoSeed napisał/a:

Ja to rozumiem, brak miejsca na dywaniki jest skandaliczny!
Swoją droga... Szkoda chłopa, co dostał strzała.
Pamiętam swój pierwszy pobyt w takiej myjni, lata temu. Nie wiedziałam, jak działa takie cudo, gdzie co wcisnąć, itp. Stałam jak palma, musiałam wyglądać jak siedem nieszczęść, bo znalazł się jegomość, który podszedł do mnie, wytłumaczył, nawet finalnie umył mi samochód i dywaniki 😁
W przypływie dobrego serca dopłacił z własnej kieszeni 😂
Mina jego żony w ich samochodzie obok - bezcenna! 🤩

Od tamtej pory już zawsze rozglądasz się na myjce za jakimś frajerem do wyc🤬jania?😜
Zgłoś
JoSeed 2025-01-30, 7:31
vladok napisał/a:

Od tamtej pory już zawsze rozglądasz się na myjce za jakimś frajerem do wyc🤬jania?😜

Nie, korzystam z automatycznej
Zgłoś