Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Śmiertelna kłótnia na myjni
pikabu • 2025-01-29, 8:19

Według opisu klient pokłócił się z pracownikiem myjni, uderzył go w głowę, a tamtem po kilku godzinach zmarł w swoim mieszkaniu,
Powodem miała być zacinająca się myjka oraz brak miejsca na powieszenie dywaników samochodowych.

Rosja, Suworow, obwód tulski.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
sothis 2025-01-29, 8:28 3
Pokłócili sie dwaj prości ludzie. Jeden niefortunnie oberwal, raczej obaj tego nie chcieli.
A zaraz sie zacznie dziamganie jakie wsioki. Co wy, nigdy nikomu w morde nie daliście?
Zgłoś
Marek695454 2025-01-29, 8:30
Jednego mniej do wypalania bandery
Zgłoś
JoSeed 2025-01-29, 8:47 8
Ja to rozumiem, brak miejsca na dywaniki jest skandaliczny!

Swoją droga... Szkoda chłopa, co dostał strzała.

Pamiętam swój pierwszy pobyt w takiej myjni, lata temu. Nie wiedziałam, jak działa takie cudo, gdzie co wcisnąć, itp. Stałam jak palma, musiałam wyglądać jak siedem nieszczęść, bo znalazł się jegomość, który podszedł do mnie, wytłumaczył, nawet finalnie umył mi samochód i dywaniki 😁
W przypływie dobrego serca dopłacił z własnej kieszeni 😂
Mina jego żony w ich samochodzie obok - bezcenna! 🤩
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-29, 9:30 2
P🤬da, nie potrafi się być, a pcha się z łapami jak poj🤬y.

[ Dodano: 2025-01-29, 09:31 ]
JoSeed napisał/a:

Ja to rozumiem, brak miejsca na dywaniki jest skandaliczny!
Swoją droga... Szkoda chłopa, co dostał strzała.
Pamiętam swój pierwszy pobyt w takiej myjni, lata temu. Nie wiedziałam, jak działa takie cudo, gdzie co wcisnąć, itp. Stałam jak palma, musiałam wyglądać jak siedem nieszczęść, bo znalazł się jegomość, który podszedł do mnie, wytłumaczył, nawet finalnie umył mi samochód i dywaniki 😁
W przypływie dobrego serca dopłacił z własnej kieszeni 😂
Mina jego żony w ich samochodzie obok - bezcenna! 🤩

Nie podobało jej się jak kiełbe za usługę op🤬liłeś?
Zgłoś
JoSeed 2025-01-29, 9:37 2
BambiPMT napisał/a:

P🤬da, nie potrafi się być, a pcha się z łapami jak poj🤬y.
Nie podobało jej się jak kiełbe za usługę op🤬liłeś?

Niestety, nie op🤬liŁEM 😎
Zgłoś
hagis 2025-01-29, 9:48 10
Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś zmarł w swoim mieszkaniu z powodu zacinającej się myjki
Zgłoś
Prosty 2025-01-29, 10:01
Odpuścił mu a ten go w odwecie zaatakował, i tak się skończył wyimaginowany plan o podboju świata. Szkoda typa co go położył. Teraz przej🤬e pewnie ma bo się jakiś frajer w czuł w robotę za bardzo.
Zgłoś
multiple_sprzedam_pilnie 2025-01-29, 10:21 2
Ivan Pionizator
Zgłoś
C................i 2025-01-29, 10:50 3
i to w ruSSkich lubię najbardziej - nawet kacap wie że trzeba zabić kacapa ale brudasy oby tak dalej ten jeden dostanie medal bohatera upadliny bo pokonał orka

[ Dodano 2025-01-29, 10:52 ]
hagis napisał/a:

Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś zmarł w swoim mieszkaniu z powodu zacinającej się myjki

akurat ten tutaj zmarł z powodu
braku miejsca na powieszenie dywaników samochodowych przynajmniej nie trafi na utylizację tzn mobilizację
Zgłoś
Janko 2025-01-29, 11:50 1
I wielka Rosja ma jednego bohatera mniej
Zgłoś
Xevik20 2025-01-29, 13:44 4
sothis napisał/a:

Pokłócili sie dwaj prości ludzie. Jeden niefortunnie oberwal, raczej obaj tego nie chcieli.
A zaraz sie zacznie dziamganie jakie wsioki. Co wy, nigdy nikomu w morde nie daliście?

Wiesz z wiekiem powinieneś nabierać pokory i ostrożności wiedząc, że możesz zrobić komuś krzywdę. Należy unikać przemocy i powinna być ostatecznością. Nikogo nie zabiłem, ale miałem dość ciężką jedna sytuację w młodości i od tamtego czasu lęk pozostał. Zawsze trzeba mieć w głowie, że możesz zrobić komuś krzywdę, zrobić z niego kalekę lub nawet zabić.
Zgłoś
smc 2025-01-29, 13:54
Xevik20 napisał/a:

Wiesz z wiekiem powinieneś nabierać pokory i ostrożności wiedząc, że możesz zrobić komuś krzywdę. Należy unikać przemocy i powinna być ostatecznością. Nikogo nie zabiłem, ale miałem dość ciężką jedna sytuację w młodości i od tamtego czasu lęk pozostał. Zawsze trzeba mieć w głowie, że możesz zrobić komuś krzywdę, zrobić z niego kalekę lub nawet zabić.

Mówi się trudno.

Jak się ma dobrych adwokatów, to można zdobywać świat.
I proszę: jeszcze żyję i nie siedzę w pudle.
Zgłoś
KewinDeBrujne 2025-01-29, 13:56 5
sothis napisał/a:

A Ty upośledzony jesteś? To właśnie odróżnia matoła od racjonalnie myślącego człowieka. Takich sytuacji się właśnie unika/odpuszcza bo tragicznie mogą się skończyć, co widać na załączonym filmiku. Identycznie kopę lat temu skończył mój znajomy. Zwykła bitka przed klubem "o nic" skutkowała, że jeden upadając wyrżnął głową o krawężnik. Jeden trup, drugi więzienie. Tragedia dla obu rodzin.
Zgłoś
bartss 2025-01-29, 14:36 2
Niestety k🤬a nadal jest ich 130 000 000. Jeden niefortunny dziennie nie rozwiązuje problemu tego kraju ludzkiego gówna. Nie mamy 130 000 000 dni, żeby czekać. Mogliby se zrobić jakąś wojnę domową wreszcie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie