Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Kierowca samochodu z Sokołowa Podlaskiego nie zachował odpowiedniej ostrożności i śmiertelnie potrącił mężczyznę przechodzącego przez przejście dla pieszych. Jak widać pieszy też nie jest bez winy bo wszedł na pasy bez uprzedniego rozejrzenia się.
Jakość trochę c🤬jowa ale dosyć dobrze widać moment uderzenia.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Motorider121 2015-01-10, 11:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ajeinot 2015-01-10, 12:02 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-10, 12:09 4
@up

Pieszy nie ma pierwszeństwa. Pieszy ma OBOWIĄZEK się UPEWNIĆ czy może przejść przez jezdnię i czy nie stworzy zagrożenia.
Zgłoś
ajeinot 2015-01-10, 12:15 1
jeloo napisał/a:

@up

Pieszy nie ma pierwszeństwa. Pieszy ma OBOWIĄZEK się UPEWNIĆ czy może przejść przez jezdnię i czy nie stworzy zagrożenia.

a kierowca nie ma obowiązku przepuścić pieszego?? zwolnić przed przejściem?? a ten gość w samochodzie nie wyglądał jak by chciał zwalniać.. a poszkodowany wcale nie wbiegł na przejście tylko wszedł sobie spokojnie
Zgłoś
karoru 2015-01-10, 12:27
Zgłoś
Motorider121 2015-01-10, 12:31
Tak. Całkiem niedawno weszło prawo, że kierowca MUSI przepuścić pieszego na pasach.
Wina leży po obu stronach: kierowca powinien jechać z mniejszą prędkością szczególnie przy przejściu dla pieszych, pieszy powinien sprawdzić najpierw czy może bezpiecznie przejść. Każdy może popełniać błędy, sam nieraz prawie władowałem się na pasy pod jadący samochód przez nieuwagę.
Zgłoś
rzymcio9 2015-01-10, 12:53
Sam na tym przejściu rozjechałbym babkę, na szczęście zdążyłem wyhamować.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-10, 12:56
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-10, 13:07 6
Zgłoś
mrthebenek 2015-01-10, 13:23 1
Ludzie ktorzy wlaza pod kola "bo przeciez jestem na pasach wiec mam pierwszenstwo" sami pchaja sie na wozek..
Przy skrajnych przypadkach gdzie kierowca nie ma szans na wyhamowanie auta pelna odpowiedzialnosc za zdarzenie drogowe powinien ponosic pieszy.. koszty naprawy auta, uraz psychiczny kierowcy itp..
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-10, 13:27
Zgłoś
sufczy 2015-01-10, 14:20
Zgłoś
ajeinot 2015-01-10, 14:41 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-10, 14:52
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-10, 14:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem