Aha i mówcie do mnie Mistrzu. Pedały
Nie wystarcza ci, że twój chłopak tak do ciebie mówi?
Nie wystarcza ci, że twój chłopak tak do ciebie mówi?
Mój chłopak mówi do mnie ogierze
C🤬ja tam. Ciekawe czemu mieli by zginąć. Ja jako ekspert od wszystkiego oceniam że 100 procent na przeżycie. Aha i mówcie do mnie Mistrzu. Pedały
Dawno niewidziany.

. Według opisu kierowca i pasażer zginęli na miejscu
A co z Łosiem?
Borsuk (20 kg miesa) w 3 kawałkach, a ja zderzak. halogen, coś tam w zawieszeniu i ukłazie kierowniczym. Cudempouszki nie odpaliły.
20 kilo!
Znam przypadki, gdy sarna (15-30 kilo) potrafi zabić.
Dzik potrafi zezłomować samochód,a sam po rolowaniu spiernicza do lasu i ma sie dobrze...
Co dopiero łoś (350 - 700 kg) !
Жили больше полувека, а потом выбежал лось
Башкирия. Информация от республиканского ГИБДД:
"В десятом часу вечера в Дюртюлинском районе на 32 км автодороги Дюртюли-Нефтекамск 58-летний житель Нефтекамска за рулём "Renault Logan", двигаясь в направлении Нефтекамска, допустил наезд на лося, выбежавшего на проезжую часть перед близко едущим автомобилем.
В результате ДТП водитель и его 55-летний пассажир от полученных травм скончались на месте до приезда скорой медицинской помощи."
Aha..
podpis użytkownika
<lol>Ja przy 120 km/h (autostrada) wjechałem w borsuka. Auto mam twarde (przez kilka lat było uznawane za najbezpieczniejsze na świecie).
Borsuk (20 kg miesa) w 3 kawałkach, a ja zderzak. halogen, coś tam w zawieszeniu i ukłazie kierowniczym. Cudempouszki nie odpaliły.
20 kilo!
Znam przypadki, gdy sarna (15-30 kilo) potrafi zabić.
Dzik potrafi zezłomować samochód,a sam po rolowaniu spiernicza do lasu i ma sie dobrze...
Co dopiero łoś (350 - 700 kg) !
Łośto inna bajka, on na długich nogach wpada przez szybę do kabiny , co za tym idzie, miażdży wszystkich w srodku