Pośpiech, brawura, egoizm i bezmyślność zabija.
Podobne wyprzedzania na polskich drogach to smutna i przerażająca codzienność. Kiedy się to wreszcie zmieni? Kiedy się opamiętamy?
Wypadek na DW 631 12.01.2021
zabrakło dwóch słów w filmie: record video
BMW.... przypadek? Musiał przecież wyprzedzać całą kolumnę bo mając Beemwu nie będzie jechał jak plebs, Ale już pomijając, na jego usprawiedliwienie, to zaskoczyło go to że Nissan też akurat kogoś wyprzedzał i dopiero co wrócił na pas więc pojawił się mu przed maską w ostatnim momencie...
....na Święty spokój.... Ktoś zna ten kawałek ?
Nie bronie dzbana z bmw ale czy czerwone auto czasem nie kończyło manewru wyprzedzania ? Wygląda jak by sie pojawiło w ostatniej chwili na swoim pasie. Czy sie mylę?
J🤬iec. 400 tys zł do oddania kobiecie i 15 lat bezwzględnego pozbawienia wolności. I murzyńskiego c🤬ja do dupy nagranego na Hardzie.
Kara śmierci dla c🤬ja o ile nie zdechł
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
jinn
2021-01-12, 21:46
tommitmx napisał/a:
Nie bronie dzbana z bmw ale czy czerwone auto czasem nie kończyło manewru wyprzedzania ? Wygląda jak by sie pojawiło w ostatniej chwili na swoim pasie. Czy sie mylę?
Mylisz się niestety. Widzisz jak mrugał długimi?
mam nadzieje ze tylko skuwiel z bmw padl...
\
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
po co ta dyskusja? Przecież jakby ktoś przeżył, to nie trafiłoby to na sadistica. Nie wchodzę tu, by zobaczyć filmy z happy endem
tommitmx napisał/a:
K🤬a... nawet jeśli, to wyprzedzał auto, które było na tym pasie, na który wrócił. On nie wyprzedzał auta, które jest niewidzialne, by niespodziewanie pojawić się na drodze BMW. K🤬a myśl!!!
W zależności kto jechał bmw:
1 Nissan powinien jechać poboczem
2 Nissan powinien ustąpić pierwszeństwa
sond prawdopodobnie orzeknie.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
K🤬a... nawet jeśli, to wyprzedzał auto, które było na tym pasie, na który wrócił. On nie wyprzedzał auta, które jest niewidzialne, by niespodziewanie pojawić się na drodze BMW. K🤬a myśl!!!
No k🤬a myślę w przeciwieństwie do kierowcy bmw. Po prostu nie do wiary jest to, że on walił przed siebie widząc to czerwone auto.
tommitmx napisał/a:
No k🤬a myślę w przeciwieństwie do kierowcy bmw. Po prostu nie do wiary jest to, że on walił przed siebie widząc to czerwone auto.
Jak nie widział czerwonego to widział dostawczaka...
Ja tam widzę, że kierowca Nissana został zamordowany bo nie uciekł na drzewo pomimo nap🤬lania bememwjooo po jego pasie bo jestem be-em-wjoo, Bo marka zobowiązuje..
A w ogóle powinni zakazać sprzedaży BMW w Polsce. Pewnie tak z 50% ludzi mniej zostało by zabitych na drogach.