Piszą że: "Smutne wiadomości napływają z Pakistanu. W wyniku walki bokserskiej i ciężkiego nokautu zmarł kickbokser Aslam Khan.
Naprzeciw niego w ringu stanął Wali Khan Tareen. Pojedynek został rozegrany w umownym limicie 80 kilogramów. Moment nokautu został uchwycony przez jednego z kibiców.
Khan został po wszystkim przewieziony do szpitala. Niestety zmarł kilka godzin później. Poniżej wideo."
zródło bokser.org
Nie do końca takie smutne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widac niedzielniaku, ze nie znasz podstaw. kock down jest jak komus wyjebiesz on sie przewroci i wstanie od razu. KCOCK OUT jest jak mu wyjebiesz i nie wstaje. ten typ zostal co zrobiony? dam ci sie wykazac.
Chlopaczek tak od niechcenia sobie raczka machnal i go zabil? Najman badz jakis inny bonus by chyba to wytrzymal, ale mniejsza z tym. Wiecej fmma w Polsce poprosimy moze i u nas bedzie taki cukiereczek .
901
2021-02-02, 2:31
nwonigers napisał/a:
widac niedzielniaku, ze nie znasz podstaw. kock down jest jak komus wyjebiesz on sie przewroci i wstanie od razu. KCOCK OUT jest jak mu wyjebiesz i nie wstaje. ten typ zostal co zrobiony? dam ci sie wykazac.
nie trafiasz w litery jak cie rżną w pozycji knock... powtarzam KNOCK down?
nwonigers napisał/a:
ty to chyba miales na mysli cuck down
W Pakistanie nie chciałbym z katarem trafić do szpitala.
Cezar87 napisał/a:
Chlopaczek tak od niechcenia sobie raczka machnal i go zabil? Najman badz jakis inny bonus by chyba to wytrzymal, ale mniejsza z tym. Wiecej fmma w Polsce poprosimy moze i u nas bedzie taki cukiereczek .
Tu raczej czysty przypadek, on mu Nawet Dobrze nie jebnąl. Trafił pewnie jakoś dziwnie...
Myślę, że ta pierwsza pomoc wyrządziła więcej szkód niż ten cios. Swoją drogą ciekawe ile oni maja wrostu, że limit do 80kg, a takie grubasy
No dobra, a gdzie te smutne wieści?
Wygląda mi to na kolejną wieśniacką galę w ichniejszej remizie, tak więc wszelkie próby fachowego wyjaśnienia zaistniałej sytuacji są po prostu nie na miejscu.
to ma być kickbokser?
to jakaś popierdółka
kickboxing prawie jak boks a boks jest jednym z najbezpieczniejszych sportow. Wystarczy posluchac wywiadow z andrzejem golotą lub wlodarczykiem. Mozna tez posluchac tygryska, ktory bil zone i zaczal promowac gendery i takie tam....