Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
~Henryk_Sprężyna 2023-04-19, 14:00 30
40-letni chłop na hulajnodze
Dorosły mężczyzna na hulajnodze to chyba już najbardziej żałosny widok.
Zgłoś
ANALizator777 2023-04-19, 14:41 1
Fuck russia i tyle w temacie.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2023-04-19, 14:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dance4life 2023-04-19, 16:25 20
motylekwbrzuchu napisał/a:

40-letni chłop na hulajnodze
Dorosły mężczyzna na hulajnodze to chyba już najbardziej żałosny widok.

mam 35 i jezdze hulajnoga. W zatloczonym miescie nie warto mi auta z garazu wyciagac.

Zagrozeniem nie sa wlasciciele hulajnog, bo oni maja zwykle troche oleju w glowie - a te wszystkie wypozyczane, na ktorych jezdza gowniarze i pijaki na wieczornych imprezach.

Ale jak dla Ciebie to zalosny widok, to tankuj dalej u Obajtka i stoj w korkach w godzinach szczytu.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-04-19, 16:45 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kawior2007 2023-04-19, 17:47 2
Powinien ją zawczasu położyć jak motorzyści
Zgłoś
Zer'aThul 2023-04-19, 17:51 21
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-04-19, 17:58 2
Głupio tak ... ktoś ginie na wojnie a ktoś na hulanodze w drodze po bułki do biedronki
Zgłoś
donkapusta 2023-04-19, 18:07 4
Należy wyciąć drzewa przy ścieżkach. Taka mam koncepcję.
Zgłoś
Baronessa 2023-04-19, 19:12 1
Zgłoś
sothis 2023-04-19, 19:15 4
dance4life napisał/a:

mam 35 i jezdze hulajnoga. W zatloczonym miescie nie warto mi auta z garazu wyciagac.
Zagrozeniem nie sa wlasciciele hulajnog, bo oni maja zwykle troche oleju w glowie - a te wszystkie wypozyczane, na ktorych jezdza gowniarze i pijaki na wieczornych imprezach.
Ale jak dla Ciebie to zalosny widok, to tankuj dalej u Obajtka i stoj w korkach w godzinach szczytu.

Z jednej strony głupio wyglądasz, z drugiej jest wygodnie. Ja w pracy śmigam w adidasach a współpracownicy garniak i pantofle. Kto robi lepiej? Ja wyglądam jak wieśniak, ale mam dobrą amortyzację pod stopą. Oni profesjonalnie, ale obciążają organizm jak ludzie biegający po betonie, jeszcze bez biegówek. Ja jak prostak, ale pracę wykonuje na podobnym poziomie. Kto ma rację? XD
Zgłoś
Petebb 2023-04-19, 19:29 4
Zgłoś
chysek_litrusek 2023-04-19, 19:34 1
Zgłoś
SzymonL8 2023-04-19, 19:46 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem