Oglądać od 1:12
Wypadek na S1 w Mierzęcicach w woj. Śląskim.
Do wypadku doszło w sobote 2.11 o godz. 17.30. – 35-letni kierowca opla podczas manewru wyprzedzania doprowadził do czołowego zderzenia z jadącym naprzeciwko volkswagenem. Niestety, mężczyzna nie przeżył wypadku. Troje pasażerów volkswagena zostało rannych. Opel uderzył też jeszcze w ciężarówkę na litewskich rejestracjach
PS. Co ciekawe, w środe w tej samej miejscowości na tej trasie zginęła kobieta:
dziennikzachodni.pl/koszmarny-wypadek-na-s1-w-mierzecicach-kobieta-zgi...
Dzwony na tej drodze to jest norma i co roku na odcinku od lotniska do Podwarpia jest przynajmniej kilka śmiertelnych . Przez kilka lat jeździłem tamtędy do roboty i to co ludzie odp🤬lali woła o pomstę. Sam raz o mało nie zostałem wbity przez litewskiego kierownika tyra w bariery, bo zaczął pojebus przez zakrętem wyprzedzać. Szkoda, że musiało tyle ludzi zginąć, żeby dopiero wzięli się za przebudowę tego odcinka.
Najbardziej boje się tego, że zginę na drodze własnie przez jakiegoś zjeba bez wyobraźni.. bo mu się k🤬a śpieszyło. Ciekawe co oni wszyscy robią z tymi zaoszczędzonymi sekundami
Dobrze, że zdechł tylko ten śmieć ludzki.
S1 Śląsk to blisko Sosnowca.
A no odj🤬. Miał sporo miejsca żeby zjechać bliżej swojego pasa bo samochód jadący obok zjechał.
Niby wszyscy pobożni ale pchają się na trzeciego jak wikary na ministranta.
Gdzie można posłuchać dalszego ciągu o Babci Helence??
Fan słuchowisk.. masakra :/ raz jechaliśmy z takim majstrem który słuchał tego non stop od Torunia aż do Gdańska i ani myślał zmienić stacje na jakąś muzykę nawet jak go wszyscy prosiliśmy.
żmij
2019-11-03, 8:52
Ślepy ten z opla? Wygląda to jak samobójstwo.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Ekspertem nie jestem ale myśle że podczas wyprzedzania chciał zobaczyć kto jest kierowcą auta które wyjechało przed nim na początku filmiku, przy okazji pokazać/pomachać palcem.
L................a
2019-11-03, 9:02
Cebulom bardzo się spieszy do grobu. Dobrze, że się rozj🤬.
b................3
2019-11-03, 9:08
Co tam się mogło zapalić w tej ciężarówce?
Matt
2019-11-03, 9:09
To polska polityka droga expresowa i pasy dwa na jeden i dalej takie drogi budują. Nie do wiary