Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-02, 21:32
myha napisał/a:
Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.
A Twój stary taki mało kumaty, zamiast biec i filmować, ewentualnie robić zdjęcia, to zaczął dzwonić po karetkę!
konto usunięte
2013-06-02, 21:45
konto usunięte
2013-06-02, 21:46
Twój tata to prawdziwy sadol.
Pierwsze co zrobił jak wysiadł to: "Mam nagrane! Mam nagrane!"
HAHAHAH DOBRY SADOL, OD RAZU "MAM NAGRANE"
Jednak w Polsce też zdarzają się "ciekawe" wypadki, kto by pomyślał. ;]
Uderzenie było na tyle mocne, że mózg tej kobiety trzeba było zapakować do reklamówki, więc całe szczęście, że nie było więcej ofiar.
Nie dziwię się, że nie było prób pomocy, bo wątpię, że da się uratować kogoś, czyj mózg leży obok.
PS. info z pewnego źródła
myha
2013-06-02, 22:17
johny92: tak się zastanawiam czy jesteś ślepy czy głupi po prostu, bardziej obstawiam że to drugi dużo się mówi że dzisiejsza młodzież nie umie czytać ze zrozumieniem, a to wychodzi że i obejrzeć filmu nawet ze zrozumieniem nie umiesz.
Jak byś nie zauważył mój ojciec był pierwszą osobą która wezwała karetkę.
Słowa o nagraniu powiedział bo z początku myślał że to była próba wyprzedzania(w realu nie ma powtórek a to były sekundy) i dodatkowo szok.
photoactions: jak wyżej, do szkoły i naucz się chociaż oglądać filmiki ze zrozumieniem bo czytać już się raczej nie nauczysz
konto usunięte
2013-06-02, 22:32
Powiedzieli, co wiedzieli wielcy sadyści, ale pewnie tylko przed komputerem.
wszyscy lecą pomóc, a nikt nie wie jak się poprawnie zachować. kurteczki zakładają, wyciągają od razu telefony, dając 10 takich samych sygnałów do służb, z daleka obserwują, żeby tylko na nich nie było... typowe.