Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
Śmiertleny wypadek na 19
myha • 2013-06-02, 19:35
Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-02, 21:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2013-06-02, 21:34 1
myha napisał/a:

Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.

A Twój stary taki mało kumaty, zamiast biec i filmować, ewentualnie robić zdjęcia, to zaczął dzwonić po karetkę!
Zgłoś
oshik 2013-06-02, 21:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 21:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 21:46 1
Twój tata to prawdziwy sadol.
Pierwsze co zrobił jak wysiadł to: "Mam nagrane! Mam nagrane!"
Zgłoś
coreq 2013-06-02, 21:49
HAHAHAH DOBRY SADOL, OD RAZU "MAM NAGRANE"
Zgłoś
MudPie 2013-06-02, 21:55
Zgłoś
coopra 2013-06-02, 21:58
Jednak w Polsce też zdarzają się "ciekawe" wypadki, kto by pomyślał. ;]
Zgłoś
Kubusiek333 2013-06-02, 22:06
Uderzenie było na tyle mocne, że mózg tej kobiety trzeba było zapakować do reklamówki, więc całe szczęście, że nie było więcej ofiar.

Nie dziwię się, że nie było prób pomocy, bo wątpię, że da się uratować kogoś, czyj mózg leży obok.

PS. info z pewnego źródła
Zgłoś
Booyan 2013-06-02, 22:09
Zgłoś
Liromir 2013-06-02, 22:11 4
Zgłoś
myha 2013-06-02, 22:17 1
johny92: tak się zastanawiam czy jesteś ślepy czy głupi po prostu, bardziej obstawiam że to drugi dużo się mówi że dzisiejsza młodzież nie umie czytać ze zrozumieniem, a to wychodzi że i obejrzeć filmu nawet ze zrozumieniem nie umiesz.
Jak byś nie zauważył mój ojciec był pierwszą osobą która wezwała karetkę.
Słowa o nagraniu powiedział bo z początku myślał że to była próba wyprzedzania(w realu nie ma powtórek a to były sekundy) i dodatkowo szok.

photoactions: jak wyżej, do szkoły i naucz się chociaż oglądać filmiki ze zrozumieniem bo czytać już się raczej nie nauczysz
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 22:32
Powiedzieli, co wiedzieli wielcy sadyści, ale pewnie tylko przed komputerem.
Zgłoś
ocwpzw 2013-06-02, 22:57 2
Zgłoś
kajtol 2013-06-02, 23:03
wszyscy lecą pomóc, a nikt nie wie jak się poprawnie zachować. kurteczki zakładają, wyciągają od razu telefony, dając 10 takich samych sygnałów do służb, z daleka obserwują, żeby tylko na nich nie było... typowe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem