@up
Nie było co ratować... Skoro czyjś mózg leży kilka metrów dalej, to chyba nie miało by to sensu...
Koleś z 0:26
Może jednak będziemy mieli te rakietowe deskorolki w 2014?
konto usunięte
2013-06-02, 23:33
Na moje oko to widać, że pandziocha już w 0:02 jedzie prawym pasem, a nie skręca pod samego tira. Dodatkowo widać, że dzwon jest praktycznie dokładnie na wprost, a babka jechała i trzymała się pasa, co by potwierdzało wyprzedzanie, natomiast gdyby straciła panowanie nad samochodem i by ją zniosło, to jechała by pod kątem i dostałaby w bok, lub przynajmniej przód, ale pod kątem.
Dodatkowo jestem za tym, żeby starzy ludzie mieli przynajmniej raz do roku komisję lekarską jeśli chcą jeździć samochodem. Niestety w takim wieku nie ma się już na ogół ani tak dobrej koordynacji, ani szybkości, człowiek szybciej się męczy, łatwo o zasłabnięcie itp. a to może spowodować, że podczas niedzielnej przejażdżki zabije nei tylko siebie, ale i kogoś dodatkowo.
Jaki tytuł piosenki z radia?
Jak Twoj stary to ten w prążki/paski to podobny jest do tego z Powrotu do przyszłości
konto usunięte
2013-06-03, 7:24
A proszę, w Polsce to wybiega cała ekipa ratunkowa do poszkodowanego!
A nie to co w Rosji czy innych krajach:
*kierowca podchodzi do poszkodowanego z urwaną nogą*
-Hej...wszystko ok?
-Proszę pana...
-Halo...
-E ... Pewnie Pijany.
konto usunięte
2013-06-03, 9:21
Pany a nie ma jakiś zdjęć z miejsca wypadku? Nie mówię od razu takie na harda ale chociaż jakiekolwiek.
Nie wiem, co jest bardziej sadystyczne - pedał w legginsach i kaszkiecie, czy tło w postaci pobojowiska po wypadku...
konto usunięte
2013-06-03, 14:31
Zauważyliście, że przy takich wypadkach zawsze leci w radiu jakaś łupanka albo popowe monotonne napierdlanie? przypadek? Nie sądzę...