👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬le ale debil.Niby głos męski,lecz zachowanie 3latka.
Zj🤬e pokolenie Bambi.
Zj🤬e pokolenie Bambi.
Głupszy c🤬j od tego głodnego wilka
A mógł mu całą łapę up🤬lić przy samej dupie
teraz ma Hiv, tak nie wscieklizne a Hiv bo wilk pamieta zly dotyk poprzedniego napotkanego czleka

areooreo napisał/a:
jak dają żarcie to bierze nie
Nie, bierze tak.
;>

Janko napisał/a:
Głupszy c🤬j od tego głodnego wilka
Widziałeś ty kiedy wilka?

To raczej jakiś kojot
A czego sie spodziewal od dziekiego zwierza XD co za polglowek
Ciekawe czego się bambinista spodziewał..(?) Pewnie tego że go zacznie lizać i zaczną śpiewać razem jakąś piosenkę disneya i tańczyć... naj🤬e we łbach juź całkiem mają ci zwierzęcy kochasie..
Mam nadzieję że wrzuci nowy filmik za 2tygodnie z objawami wścieklizny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie