👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
misiek899 napisał/a:
hahaha gimbusy z Opola tak sie bawia
Raczej z podmiejskich wiosek zachłyśniętych miastem. Opole to porządna miejscowość

Jeśli dobrze widzę to impreza z cyklu "Ulice Kultury". W nadchodzący czwartek kolejna edycja...

Teraz sobie uświadomiłem, że pewnie też tak wyglądałem kiedy po paru głębszych na imprezach pokazywałem każdemu kto tu jest "królem parkietu"...

O tak, uwielbiam te komentarze jacy to raperzy i ludzie słuchający rapu są tępi, pokrzywdzeni przez los, mają gówno w gaciach, w mózgu, powinno się ich eliminować, a rap zniszczyć.
A ja powiem jedno: W dupie byłeś, gówno widziałeś.
A ja powiem jedno: W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie