👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolo w niebieskim to jakiś niewyrzyty ninja. Co widzi drzewko czy płotek to sie wybija w powietrze.

sypsy napisał/a:
Inteligencja nagrywającego na poziomie oleju rzepakowego.
Bez komplementów

sypsy napisał/a:
Inteligencja nagrywającego na poziomie oleju rzepakowego.
... z pierwszego tłoczenia.
A łażą jak dzikie kundle po polach za ofiarą.

młodzi mogą się "poszczycić" w przyszłości że byli na hardzie
"nie no ja już tam nie idę"
mama pewnie zabrania mu wychodzić dalej niż 2 ulice od mieszkania ;p
mama pewnie zabrania mu wychodzić dalej niż 2 ulice od mieszkania ;p

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie