Sytuacja z wczoraj. Siedzę przy wigilijnym stole u teściów. Atmosfera ciężka, bo oczywiście musi być ta jedna osoba, która to rozp🤬ala całą atmosferę, że nawet wódka ciężko wchodzi- mianowicie szwagra żona Marlenka. P🤬li jak nakręcona, by tylko p🤬lić i jak zwykle nie zauważa, że nikt nie chce jej słuchać.
Po paru głębszych wyszedłem z pokoju, ale myślę- teścia nie zostawię.
Kuchnia, garnek wody i wychodzę sobie do pokoju. Siedzi sobie Marlenka tyłem do mnie, tak więc podchodzę i leję garnek wody na głowę.
Nagle Marlenka zapowietrzyła się, nie wie co zrobić i przechodzi do ataku słownego, że jak mogłem, że zniszczyłem jej fryzurę itd.
Na co rzekłem: " Teściowa mówiła mi, że po tobie spływa jak po kaczce", ale jednak nie....
Toś doj🤬 piździe uszy.Brawo Ty.
ŚMIGUS dyngus K🤬A mać, może o to się wk🤬iła.
Konto usunięte
2017-04-18, 19:01
marlenka cię nie lubi,
następnym razem się postaraj bardziej
aaaaaaaaaaaaa , wigilia była kilka miesięcy temu,
gdybyś nie ogarnął czasu
i oby śledzik ci nie zaszkodził
Jakim k🤬a WIGILIJNYM stole?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Skopiował tekst nie czytając go w ogóle.My też nie czepiajmy się,w końcu fajna opowiastka.
orisuniek napisał/a:
Skopiował tekst nie czytając go w ogóle.My też nie czepiajmy się,w końcu fajna opowiastka.
Tu jest sadol, tu się trzeba czepiać, k🤬a!
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
htp
2017-04-18, 21:23
KrisCFC napisał/a:
Tu jest sadol, tu się trzeba czepiać, k🤬a!
Tradycyjnie, lepsze komentarze niż treść posta
To jest żart, przypowieść, rozprawka czy ki c🤬j?
podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
radek225 napisał/a:
Wigilia (z łac. vigilia = „czuwanie”, „straż”; vigilare = „czuwać”) – w tradycji chrześcijańskiej rozpoczęcie obchodów świątecznych wieczorem dnia poprzedzającego.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
up
Ja wiem, że tu sami gimboateiści, ale jest takie pojęcie jak Wigilia Wielkanocy (Paschalna)
Wigilia (z łac. vigilia = „czuwanie”, „straż”; vigilare = „czuwać”) – w tradycji chrześcijańskiej rozpoczęcie obchodów świątecznych wieczorem dnia poprzedzającego.
W Kościele katolickim wigilia jest częścią każdej uroczystości (w tym niedzieli). Na jej obchód składają się I nieszpory oraz msza wigilijna. Najważniejszą wigilią jest Wigilia Paschalna, którą Augustyn z Hippony określił jako matkę wszystkich świętych wigilii.
Wigilia Paschalna – liturgia sprawowana w noc Zmartwychwstania Pańskiego. Stanowi integralną i najważniejszą część Triduum Paschalnego, dorocznej uroczystości, w czasie której celebruje się Misterium paschalne.
wystarczy chwilę na wikipedii poszukać.
Konto usunięte
2017-04-19, 8:26
Myślałem, że garnek będzie ze wrzątkiem.
Wigilijnym stole, to zaj🤬eś teraz jak łysy o kant kuli
I się dziwić, że ateusze się tworzą. Nie wigilijnym, tylko k🤬a wielkanocnym. ŚMIGUS nie jakiś k🤬a śmiNgus, od śmigania rózgą przez plecy. I jaki k🤬a patologiczny c🤬j nap🤬la wódę w Wielkanoc?
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Konto usunięte
2017-04-19, 11:14
Typowy sadistic, już wytłumaczone, że błędu nie ma, ale debile oczywiście nie przeczytają i dalej p🤬lą.