W pokoju by k🤬a posprzątała a nie sie durna p🤬da dymem bawi.
To już powinno wylądować w "było.pl"... ile jeszcze tego wrzucicie?
Pierwsze dwa z brzegu z kółeczkami z dymu:
sadistic.pl/niezle-tricki-z-dymem-vt237108.htm
sadistic.pl/kolka-vt362662.htm
Ten moment z popychaniem kółka dymu też tu był gdzieś...laska nie zrobiła nic nowego.
Pierwsze dwa z brzegu z kółeczkami z dymu:
sadistic.pl/niezle-tricki-z-dymem-vt237108.htm
sadistic.pl/kolka-vt362662.htm
Ten moment z popychaniem kółka dymu też tu był gdzieś...laska nie zrobiła nic nowego.

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
@up, idąc Twoim tokiem myślenia, to wszystkie wypadki samochodowe powinny lądować w było.pl
bo każdy przedstawia to samo...
bo każdy przedstawia to samo...

Ale ma szpachli na ryju, długo się musiała przygotowywać do nagrania
up homoseksualiści. Gdyby zaczęła wam bawić się tymi stulejami to byście inaczej gadali.
Spoko, ale...
Tym e-gównem to się możesz cały dzień bawić i uczyć + więcej dymu. Mogłaby pokazać takie akcje z normalnego szluga, ew. blanta - wtedy bym powiedział: niezła jest
Tym e-gównem to się możesz cały dzień bawić i uczyć + więcej dymu. Mogłaby pokazać takie akcje z normalnego szluga, ew. blanta - wtedy bym powiedział: niezła jest
W c🤬ju mam te pedalskie e papierosy, a laska jakaś zj🤬a bo poza tym, że pali to gówno to jeszcze ma brwi odrysowane od szklanki

k🤬a ile tapety na mordzie, więcej szpachli WINCYJ!
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.

podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Ale co w tym k🤬a sadystycznego? Jakby się tym głupia sucz udusiła to jeszcze może bym to przyjął na spokojnie, ale to jest jakieś c🤬jwieco i to jeszcze na główną trafia. No k🤬a j🤬i imbecyle, którzy to wstawiają i j🤬i imbecyle, którzy dają temu zj🤬emu filmikowi piwa. A żeby ta dz🤬ka sraczki od tego dostała. Wybuchłem k🤬a, idę sobie zwalić to mi może przejdzie.
@ up up, brwi złe, tapeta zła, syf w pokoju żle i do wszystkich powyższych pedałów ja i tak bym r🤬ał
tarcer123 napisał/a:
up homoseksualiści. Gdyby zaczęła wam bawić się tymi stulejami to byście inaczej gadali.
A ty co? Jakiś kryptopedał?
Mów po męsku a nie jak lewicowa ciota w rurkach na marszu kodu.
Banda pedałów a nie homoseksualiści

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ah no tak, bez dźwięku, bo przecież gify dźwięku nie mają. Nauczcie się K🤬A w końcu wrzucać gify jako gify a nie j🤬e mp4. Tak, było na 9gag'u 2 dni temu. Sadystyczne w c🤬j.