Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Krakus36 2021-11-25, 19:32 9
Ciekawi mnie jakby biali tak kradli, telefony ubranie itp... czy też by tak każdy patrzył? czy łapali by ich... Cz🤬chy zrobiły sobie taka reklamę że każdy normalny człowiek nie ingeruje ze strachu bo 70% przestępstw z bronią w ręku popełniają CZARNI. wielu amerykan czeka na wojnę domową, bo wtedy lewaków i murzynów wystrzelają za to co zrobili z ich krajem takie mam zdanie po oglądaniu co robią i jaka patologia 1 typ płodzi 14 dzieciaków u 8 bab murzynek bo dupy dają każdemu Chore! Jak mniejszość 30% ludności usa potrafi zniszczyć kraj
Zgłoś
Z................w 2021-11-25, 20:49
Była taka piosenka if ju gołym tu sanfransiskoooo...
nawet Polskę wymienili, polen

a na pogodzie w niemieckiej stacji czy innego państwa to nawet polski nie pokazują jaka jest temperatura nawet stolicy nie ma
Zgłoś
Kriski 2021-11-25, 20:59 13
Zbysław napisał/a:

a na pogodzie w niemieckiej stacji czy innego państwa to nawet polski nie pokazują jaka jest temperatura nawet stolicy nie ma

A możesz to jakoś składnie i logicznie napisać jeszcze raz? Bo nie każdy tutaj ma maszynę deszyfrującą.
Zgłoś
bojleros 2021-11-25, 21:41 6
Co tam knujecie smoluchy?
Zgłoś
barni123pl 2021-11-25, 22:41
zajebiste telefony demo jak cygany pod marketem będą sprzedawać wiertarki
Zgłoś
Dzisiaj 2021-11-25, 22:52 2
Krakus36 napisał/a:

Ciekawi mnie jakby biali tak kradli, telefony ubranie itp... czy też by tak każdy patrzył? czy łapali by ich... Cz🤬chy zrobiły sobie taka reklamę że każdy normalny człowiek nie ingeruje ze strachu bo 70% przestępstw z bronią w ręku popełniają CZARNI. wielu amerykan czeka na wojnę domową, bo wtedy lewaków i murzynów wystrzelają za to co zrobili z ich krajem takie mam zdanie po oglądaniu co robią i jaka patologia 1 typ płodzi 14 dzieciaków u 8 bab murzynek bo dupy dają każdemu Chore! Jak mniejszość 30% ludności usa potrafi zniszczyć kraj

EJJJ! Nie wolno podawac statystyk! Statystyki sa RASISTOWSKIE!
Zgłoś
Figlarz_ 2021-11-25, 23:23 1
Takie rzeczy to tylko j🤬e cz🤬chy moga robić. Istota myśląca, np człowiek, wie o tym, ze w 21. wieku każdy telefon jest łatwiejszy do zlokalizowania niż złodziej w sejmie.
Zgłoś
zipi 2021-11-25, 23:37
czemu w was się tak gotuje ? przecież to wlasnie te wielkie korporacje wspierają te lewackie odchyły i czarny odpad, niech najlpeiej spalą te sklepy.
Zgłoś
Mzimu 2021-11-25, 23:44 8
Krakus36 napisał/a:

smoluchów jest tylko 13%.
Zgłoś
htp 2021-11-26, 9:37
Zbysław napisał/a:

Co to znaczy "polen" po angielsku? Znasz jakieś języki, włączając w to polski?
Zgłoś
neo001 2021-11-26, 12:08 1
zipi napisał/a:

czemu w was się tak gotuje ? przecież to wlasnie te wielkie korporacje wspierają te lewackie odchyły i czarny odpad, niech najlpeiej spalą te sklepy.

No nie wiem, bo może koszty i tak zostaną przerzucone na tego co kupuje legalnie? Akurat te telefony, to im c🤬ja dają jak już niektórzy zauważyli, ale każda kradzież powinna być piętnowana.
Zgłoś