👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
E no stary... teraz to przegiąłeś....
W Stanach policja by nie zdążyła dojechać, bo by go ludzie na ulicy go odpalili.
W Stanach policja by nie zdążyła dojechać, bo by go ludzie na ulicy go odpalili.
No niestety, a Francuzi i Niemcy, orędownicy tolerancji za wszelką cenę, dziwią się później że po Warszawie można spokojnie chodzić wieczorami, a po Paryżu i Berlinie nie.
Yena napisał/a:
No niestety, a Francuzi i Niemcy, orędownicy tolerancji za wszelką cenę, dziwią się później że po Warszawie można spokojnie chodzić wieczorami, a po Paryżu i Berlinie nie.
Ja bym powiedział, że to w USA masz tolerancję za wszelką cenę, tylko że tam jak coś nie pasuje to cię odjebią.
Smutne jak twoj poziom intelektualny, prawdIwe jak zawod twojej starej nocami.
Ale ten prztyczek to w ramach leczenia kompleksów po stawianiu pomników przestępcy? Niech się śmieją ale to i tak oni bardziej dupska do r🤬ania tym swoim jak to nazywają afroamerykanom wystawiają niż cała reszta świata razem wzięta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie