📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jesteście idiotami którymi łatwo sterować. Usprawiedliwiajcie sobie dalej zabijanie ludzi, swoimi ideologiami przychlastów. I mówcie więcej o "religii pokoju" i swojej nienawiści do Islamu, bo zabili jakiegoś podrzędnego ambasadora USA w Libii, która wcześniej przeszła przewrót sponsorowany przez CIA. Mówcie o tym dalej, kiedy taki śmieć zabił 70-kilka osób, głównie dzieci.
@up
a kogo obchodzi mord ambasadora USA w Libii? Wszyscy mają to głęboko w dupie, tutaj chodzi o lenistwo i przody tych brudasów, jakie dostają w Europie. Poza tym dobry lewak to martwy lewak.
a kogo obchodzi mord ambasadora USA w Libii? Wszyscy mają to głęboko w dupie, tutaj chodzi o lenistwo i przody tych brudasów, jakie dostają w Europie. Poza tym dobry lewak to martwy lewak.

bercikistan napisał/a:
Większosć tu jest nafaszerowana jakąś chorą antyislamską ideologią, jak możecie tak kategoryzować ludzi?
Pogadamy jak Ci postawią meczet pod domem.
nuker92 napisał/a:
za Breivika zawsze piwo
![]()
Zrobił miejsce dla Polaków za granicą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie