Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nuker92 2012-09-17, 0:34 70
za Breivika zawsze piwo
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 1:34 5
Religia pokoju właśnie pokazuje swoje prawdziwe oblicze.

przez jakiś film o Pedofilu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 1:59 8
Mama take this badge of me...I can't shoot them anymore...

Wiecie, kiedyś uważałem skrajną prawicę za idiotów [ONR etc.] potem dorosłem, zmądrzałem i dostrzegam w nich jedyny CIEŃ szansy na obronę Polski. Jeśli ktoś był na zachodzie i troszkę zwiedził [nie tylko centra handlowe], to wie jak wygląda ta nasza "najbogatsza" cywilizacja białego człowieka. Nie będę nawoływał do niczego, ale po prostu w tym co głosił miał rację i kropka.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 2:00 2
Breivik podobno czytał teksty JKMa i fragmenty o wieszaniu lewaków go inspirowały...
PS TO PRAWDA!!!
Zgłoś
Bugini 2012-09-17, 2:09 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 2:21 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 3:10 10
Zgłoś
nyqual 2012-09-17, 6:24 1
up@ Właśnie, że nie do końca się z Tobą zgodzę. Polska administracja często szykanowała Ukraińców m.in zamieniając w urzędzie nazwę języka ukraińskiego na język ruski. No i plus II Wojna Światowa, która spowodowała, że nikt nie miał bronić polskiej ludności na Wołyniu. Do takiej sytuacji nigdy by nie doszło gdybyśmy posiadali wtedy jeszcze regularne wojsko. No, ale te skrajności zaczęły się pojawiać dopiero na przełomie XIX i XX wieku. Wcześniej nawet można było powiedzieć, że nasze narody żyły w symbiozie.
Zgłoś
Quietkiller 2012-09-17, 7:17 7
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 9:08 1
323233 dobrze prawisz. U nas analogią są brudne brudasy zwane cyganami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 10:00 1
Piwo musi być! Oczywiscie zle zrobil.. ale to co gosciu mial w glowie za to skrzynka piwa i za odwage rowniez ;d
Zgłoś
Dildowagins 2012-09-17, 10:02
Szczera prawda Andreasie.
Zgłoś
inf3kkted 2012-09-17, 11:54
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 13:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem