📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Religia pokoju właśnie pokazuje swoje prawdziwe oblicze.
przez jakiś film o Pedofilu.
przez jakiś film o Pedofilu.

Mama take this badge of me...I can't shoot them anymore...
Wiecie, kiedyś uważałem skrajną prawicę za idiotów [ONR etc.] potem dorosłem, zmądrzałem i dostrzegam w nich jedyny CIEŃ szansy na obronę Polski. Jeśli ktoś był na zachodzie i troszkę zwiedził [nie tylko centra handlowe], to wie jak wygląda ta nasza "najbogatsza" cywilizacja białego człowieka. Nie będę nawoływał do niczego, ale po prostu w tym co głosił miał rację i kropka.
Wiecie, kiedyś uważałem skrajną prawicę za idiotów [ONR etc.] potem dorosłem, zmądrzałem i dostrzegam w nich jedyny CIEŃ szansy na obronę Polski. Jeśli ktoś był na zachodzie i troszkę zwiedził [nie tylko centra handlowe], to wie jak wygląda ta nasza "najbogatsza" cywilizacja białego człowieka. Nie będę nawoływał do niczego, ale po prostu w tym co głosił miał rację i kropka.

Breivik podobno czytał teksty JKMa i fragmenty o wieszaniu lewaków go inspirowały...
PS TO PRAWDA!!!
PS TO PRAWDA!!!

up@ Właśnie, że nie do końca się z Tobą zgodzę. Polska administracja często szykanowała Ukraińców m.in zamieniając w urzędzie nazwę języka ukraińskiego na język ruski. No i plus II Wojna Światowa, która spowodowała, że nikt nie miał bronić polskiej ludności na Wołyniu. Do takiej sytuacji nigdy by nie doszło gdybyśmy posiadali wtedy jeszcze regularne wojsko. No, ale te skrajności zaczęły się pojawiać dopiero na przełomie XIX i XX wieku. Wcześniej nawet można było powiedzieć, że nasze narody żyły w symbiozie.

323233 dobrze prawisz. U nas analogią są brudne brudasy zwane cyganami.

Piwo musi być! Oczywiscie zle zrobil.. ale to co gosciu mial w glowie za to skrzynka piwa i za odwage rowniez ;d

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie