Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hotig 2013-07-25, 23:34 34
Ekhm to jest gazowa replika ASG...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 23:39 4
@up racja.
Co nie zmienia faktu, że całkiem ładnie wykonana.
Zgłoś
Ganjaguru 2013-07-26, 0:05 3
to jest ak47 firmy KJworks real blow back replika jest napedzana albo green gazem albo nabojami co2 autorem filmu jest urzytkownik youtuba khanseb

przepraszam zapomniałem dodac że to jest przerobione ak na dragunowa obecnie nie ma repliki automatycznej wiec korpus jest wziety z automatycznego ak na co2 reszta replika dragunowa sprzynowego
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 3:02 3
@up
Tu nic nie jest przerabiane to normalna seryjna replika SVD WE Gbbr jak byk ci pisze na youdupie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 8:16
to nie jest replikant!!
Zgłoś
chudy179 2013-07-26, 9:35 14
MrCollie napisał/a:

@up racja.
Co nie zmienia faktu, że całkiem ładnie wykonana.

Ładnie wykonana. Co nie zmienia faktu, że nadal jest to pedalskie asg.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 11:50
Widać że to nie Dragunow, jakby nim był to odstrzał by nim troche miotał
Zgłoś
GhostScarface 2013-07-26, 12:13
szybciej łuski wylatują jak pociski ;D
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 12:33
Gdzie wylatuje łuska po strzale?
Zgłoś
iKaziKi 2013-07-26, 12:44 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~CanesPL 2013-07-26, 12:57 52
darwinloska napisał/a:

Gdzie wylatuje łuska po strzale?

Do ciepłych krajów.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
Atreyu 2013-07-26, 13:08 1
Nie z takich rzeczy strzelało się w Call of Duty.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-07-26, 13:23 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzłowiekRafał 2013-07-26, 13:32 1
Nigdy nie kumałem snajperów w asg: 700 fps jak nic, więc z bliska nie postrzela (zbyt niebezpieczne), a 100 m to górna granica, bo nawet jeśli trafi, to ktoś może nie poczuć uderzenia. A na dystans 40-80m taki dragunow nie ma szans z aegiem. I tak oto replika za kilka ładnych kawałków normalnie trafiłaby na półkę, gdyby nie podejście typu "jak już kupiłem tego gaziaka, wymieniłem połowę bebechów i sobie nie postrzelam, to chociaż się polansuję".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem