Dobre śniadanie to podstawa!
Widocznie na siłowni nie uczą poprawnej techniki trzymania łyżki.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Moje dwuletnie dziecko umie trzymać prawidłowo łyżkę, a ten pajac jeszcze nie.
Konto usunięte
2015-07-15, 16:26
To nie jego wina tylko rodziców.
Widać po tym jak trzyma sztućce, że ćwierć mózg.
@upy
Ale z was smutasy. Nie macie się czego czepiać? Z tego co widzę, to ta plastikowa łyżka jest krótka, więc to chyba najlepszy sposób trzymania... A śniadanie treściwe.
Ja p🤬le ile rzeczy na tym świecie potrafi zadziwić gimbazę, serio musser_123 myślałeś że to nadaje się na sadola?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Az sie glodny zrobilem, ide sie napic.
Kuuuuuuuuuuuurwa mać. Wakacje, kończcie się.
Inze
2015-07-15, 23:55
Daje sobie rękę uciąć ze autor nie wypił by 1 piwa bo by stwierdził ze gorzkie..
Już 10 lat temu w akademiku takie śniadania jadaliśmy i już wtedy było to wiekową tradycją.
Konto usunięte
2015-07-16, 0:08
"Pij piwo będziesz małpą niepotrafiącą trzymać łyżki"
znałem kiedyś kolesia który potrafił zalać sobie płatki wódą i to op🤬lić ze smakiem. Pierwszy raz widziałem kogoś kto lubi wódę nie ze względu na efekt tylko ze smaku, żeby było jeszcze ciekawiej typ miał wyjątkowo słaby łeb i się up🤬lał prawie do nieprzytomności za każdym razem jak przyszło do spożycia.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.