Mokebe nawet nic nie musiał robić. A p0lki jak to p0lki...
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Oglądałem bez dźwięku. Co powiedziała?
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Wiadomo co będziecie p🤬lić, ale wam mówię: to jest DOKŁADNIE taki sam stopień zj🤬ia umysłowego jak ci z was którzy twierdzą że tylko biali. Rasizm to rasizm. Każdy rasista to idiota, nie ważne w którą stronę.
Żeby nie było że gadam ideologicznie, zróbcie symulację: losujemy oceny dla danej populacji (cechę wg. której wybieramy, np. w związku liczy się nie tylko inteligencja, ale dla uproszczenia weźmijmy jedną liczbę) według rozkładu normalnego; weźmy populacje A i B mające różną średnią.
I wybieramy według jednego schematu:
- tylko z grupy A (prawacki rasizm)
- merytorycznie, wyłącznie po ocenie
- według parytetów (lewacki rasizm)
I po wybraniu najlepszych kandydatów zobaczcie jakie oceny wam wychodzą.
I nie, nigdy w życiu nie robiłam czarnej ani pały ani c🤬y — ani też żadnej nie-polskiej.
Pciółka, powinnaś dodać trochę wyjaśnień, bo wątpię aby wielu ludzi tutaj rozumiało statystykę.Żeby nie było że gadam ideologicznie, zróbcie symulację: losujemy oceny dla danej populacji (cechę wg. której wybieramy, np. w związku liczy się nie tylko inteligencja, ale dla uproszczenia weźmijmy jedną liczbę) według rozkładu normalnego; weźmy populacje A i B mające różną średnią.
I wybieramy według jednego schematu:
- tylko z grupy A (prawacki rasizm)
- merytorycznie, wyłącznie po ocenie
- według parytetów (lewacki rasizm)
I po wybraniu najlepszych kandydatów zobaczcie jakie oceny wam wychodzą.