👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się przytula do tego w czerwonym ,że pewnie tylne zawory poluzował za szybko
Jedźcie do ChRL, tam wszędzie jebie gównem. Gdy zobaczycie co te Kitajce wpierdzielają, przestaniecie się dziwić, że tam prawie nie znają pojęcia zatwardzenia (i przy okazji chorób jelita grubego). Luźna kupa to standard, dlatego mogą ją robić w kucki. Pyk, i kiszki puste. Ale smród jak z chlewa.
Jedźcie do ChRL, tam wszędzie jebie gównem. Gdy zobaczycie co te Kitajce wpierdzielają, przestaniecie się dziwić, że tam prawie nie znają pojęcia zatwardzenia (i przy okazji chorób jelita grubego). Luźna kupa to standard, dlatego mogą ją robić w kucki. Pyk, i kiszki puste. Ale smród jak z chlewa.
Ostatnio widziałem takiego typa w sklepie. Robił jakieś orientalne zakupy (wyglądało na przygotowanie do randki) i gadał przez telefon. Tak go ta rozmowa przez telefon zajęła że poczuł się jak w domu i najpierw wsadził sobie łapę w gacie do rowa i powąchał a po paru chwilach jak widziałem go już w innej alejce to podrapał się po jajcach a później przykładał palce do nosa w skupieniu. Współczuję łasce która jadła krewetki z pałeczkami okrężnicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie