Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Sniff sniff
Barnellini • 2021-10-28, 22:27
Nie spodziewał się chyba, że będzie tak źle

J🤬y kitajec. Fiołków się spodziewał?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
joeblacktwo 2021-10-28, 23:13 1
Tak się przytula do tego w czerwonym ,że pewnie tylne zawory poluzował za szybko
Zgłoś
Mzimu 2021-10-29, 0:25 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2021-10-29, 4:00
Jedźcie do ChRL, tam wszędzie jebie gównem. Gdy zobaczycie co te Kitajce wpierdzielają, przestaniecie się dziwić, że tam prawie nie znają pojęcia zatwardzenia (i przy okazji chorób jelita grubego). Luźna kupa to standard, dlatego mogą ją robić w kucki. Pyk, i kiszki puste. Ale smród jak z chlewa.
Zgłoś
mazga50 2021-10-29, 4:00
Jedźcie do ChRL, tam wszędzie jebie gównem. Gdy zobaczycie co te Kitajce wpierdzielają, przestaniecie się dziwić, że tam prawie nie znają pojęcia zatwardzenia (i przy okazji chorób jelita grubego). Luźna kupa to standard, dlatego mogą ją robić w kucki. Pyk, i kiszki puste. Ale smród jak z chlewa.
Zgłoś
Omenick 2021-10-29, 4:39 1
Ostatnio widziałem takiego typa w sklepie. Robił jakieś orientalne zakupy (wyglądało na przygotowanie do randki) i gadał przez telefon. Tak go ta rozmowa przez telefon zajęła że poczuł się jak w domu i najpierw wsadził sobie łapę w gacie do rowa i powąchał a po paru chwilach jak widziałem go już w innej alejce to podrapał się po jajcach a później przykładał palce do nosa w skupieniu. Współczuję łasce która jadła krewetki z pałeczkami okrężnicy.
Zgłoś
bercisko 2021-10-29, 5:24
joeblacktwo napisał/a:

Tak się przytula do tego w czerwonym ,że pewnie tylne zawory poluzował za szybko

Może poczuł obcy płyn w dupie jak na przerwie kolega odwiedził go w kibelku.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem