bonus zajebisty ,,palenie zabija"
ogólnie gra jest miodzio ale nie ma tego czegoś co miała jedynka byłem wymiataczem na serwerach a teraz to c🤬jnia ta snajperka jest bronią poboczną a nie główną jest mało miejsc do oddania strzału z dalekiej odległości w jedynce w pewnej misji na lotnisku z wieży kontrolnej można było strzelić szkopowi w morde z odległości 1000m

ogólnie gra jest miodzio ale nie ma tego czegoś co miała jedynka byłem wymiataczem na serwerach a teraz to c🤬jnia ta snajperka jest bronią poboczną a nie główną jest mało miejsc do oddania strzału z dalekiej odległości w jedynce w pewnej misji na lotnisku z wieży kontrolnej można było strzelić szkopowi w morde z odległości 1000m

ufff-dzieki za wstawkę-najciekawsze momenty gry zaliczone-nie trzeba męczyc konia z całością

to maja byc dobre strzaly? 1.5km 2x head shot to jest dobry strzal w dodatku moj

ekstra to strzelanie ze snajperek, jestem tak poruszony, że nie wiem, czy zdołam to skomentować
Fajne gry to były podchody, kapsle, chowany a to jest k🤬a dla spasionych wyrzutków społeczeństwa. Nie macie siły po drzewach gonić to uciekacie w wirtualny świat. I bardzo dobrze im więcej takich miernot tym lepiej dla normalnych.

Niech spaszone dziadostwo siedzi w swoich klitkach. Bynajmniej ich na ulicy nie zobaczę.
Poj🤬y Płód napisał/a:
Fajne gry to były podchody, kapsle, chowany a to jest k🤬a dla spasionych wyrzutków społeczeństwa. Nie macie siły po drzewach gonić to uciekacie w wirtualny świat. I bardzo dobrze im więcej takich miernot tym lepiej dla normalnych.
A ty to k🤬a z drzewa piszesz?
podpis użytkownika
ironią w ryj
szefooo napisał/a:
A ty to k🤬a z drzewa piszesz?
Jak ktoś ma biebera w avatarze to wszystkiego można się po nim spodziewać.

Przecież większość tych strzałów to trzeba było wykonać, żeby przejść misje.

Jak graliśmy ze znajomym to w ostatniej misji, co trzeba jakiegoś typa zestrzelić w wierzy kilka kilosów dalej to niechcący za 1. razem w jądra dostał :<